Traumahelikopter maakt voorzorgslanding na vogel door de ruit Rotterdam Airport

Date:

Share post:

Rotterdam – De traumahelikopter van Rotterdam heeft tijdens nieuwjaarsnacht een voorzorgslanding gemaakt bij zijn eigen thuisbasis. Een vogel was door de ruit van de traumahelikopter gevlogen en had daardoor behoorlijke schade gemaakt. Een aantal hulpdiensten waaronder de luchthavenbrandweer stonden paraat.

Gelukkig kon de helikopterpiloot zijn landing snel en veilig inzetten. Waar het is gebeurd is ons niet bekend. Het Mobiel Medisch Team is voor de rest gewoon inzetbaar geweest met de auto. In geval van noodsituaties waren er nog drie andere traumahelikopters beschikbaar. Het MMT bestaat uit een Trauma-arts en een verpleegkundige, plus een piloot die het tweetal naar een ongeval brengt.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd