Uitslaande brand in woning na brand op balkon Biezenveld Rotterdam

vrijdag 1 januari 2016 04:31

Rotterdam – Een woning aan het Biezenveld is net na de jaarwisseling ernstig door brand verwoest nadat er brand was ontstaan op het balkon. De spullen die op het balkon stonden vatte zo snel vlam dat binnen de kortste keren het balkon volledig in de brand stond.

Toen de brandweer ter plaatse kwam sloegen de vlammen uit het pand. De brand sloeg naar binnen en verwoestte de 1e etage van de woning. Ook liep de woning door de brand veel rook en waterschade op. Voor de bewoners is een vervangende woonruimte gezocht.

FMS_2740 FMS_2737 FMS_2736 FMS_2728 FMS_2725

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Uitslaande brand in woning na brand op balkon Biezenveld Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Een woning aan het Biezenveld is net na de jaarwisseling ernstig door brand verwoest nadat er brand was ontstaan op het balkon. De spullen die op het balkon stonden vatte zo snel vlam dat binnen de kortste keren het balkon volledig in de brand stond.

Toen de brandweer ter plaatse kwam sloegen de vlammen uit het pand. De brand sloeg naar binnen en verwoestte de 1e etage van de woning. Ook liep de woning door de brand veel rook en waterschade op. Voor de bewoners is een vervangende woonruimte gezocht.

FMS_2740 FMS_2737 FMS_2736 FMS_2728 FMS_2725

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!