Geen treinen door aanrijding met persoon Wasbeeklaan Warmond

Date:

Deel bericht:

Warmond – Vanmorgen omstreeks 10:15 uur zijn de hulpdiensten massaal gealarmeerd voor een melding van een treinongeval op de Wasbeeklaan in Warmond. Ter plaatse bleken een intercity en een persoon in botsing te zijn gekomen met elkaar. Een gealarmeerd trauma team werd ook gealarmeerd, maar kon al snel weer retour nadat bleek dat de persoon ter plaatse was overleden.

Alle treinreizigers, zo’n 400 personen zijn met bussen vanaf Warmond verder vervoerd.Hoe het ongeval heeft kunnen plaatsvinden is onbekend. De technische recherche is ter plaatse gekomen om onderzoek te doen naar de exacte toedracht van het ongeval.

- Advertisement -

Foto’s: District 16 / K. Jongen – KJfotografie.com

IMG_1189 IMG_1191 IMG_1193 Prorail ongeval IMG_1204

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd