Brand op dak van bedrijfspand Van Panhuysstraat Noordwijk

woensdag 6 januari 2016 16:05

Noordwijk – Vanmiddag omstreeks half 2 zijn de hulpdiensten gealarmeerd voor een melding van een gebouwbrand aan de Van Panhuysstraat in Noordwijk. Ter plaatse bleek er een brand te woeden op het dak van het voormalige pand van Eurocross.

De brandweer schaalde vrijwel direct op naar middelbrand waarop een tweede tankautospuit ter plaatse is gekomen om te assisteren bij het bestrijden van de brand. De brandweer kwam met spoed ter plaatse en had de korte maar felle brand al snel onder controle waarop is begonnen met een controle. Na ongeveer 30 minuten is door de brandweer het sein brandmeester gegeven. Kortsluiting is vermoedelijk de oorzaak van de brand.

Foto’s: District 16 / K. Jongen – KJfotografie.com

IMG_1256 IMG_1264

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Brand op dak van bedrijfspand Van Panhuysstraat Noordwijk
Schrijver:

 

 

Noordwijk – Vanmiddag omstreeks half 2 zijn de hulpdiensten gealarmeerd voor een melding van een gebouwbrand aan de Van Panhuysstraat in Noordwijk. Ter plaatse bleek er een brand te woeden op het dak van het voormalige pand van Eurocross.

De brandweer schaalde vrijwel direct op naar middelbrand waarop een tweede tankautospuit ter plaatse is gekomen om te assisteren bij het bestrijden van de brand. De brandweer kwam met spoed ter plaatse en had de korte maar felle brand al snel onder controle waarop is begonnen met een controle. Na ongeveer 30 minuten is door de brandweer het sein brandmeester gegeven. Kortsluiting is vermoedelijk de oorzaak van de brand.

Foto’s: District 16 / K. Jongen – KJfotografie.com

IMG_1256 IMG_1264

 

Brand in squashhal Barbarakruid Rotterdam

Brand in squashhal Barbarakruid Rotterdam

Rotterdam - In het pand van de Squashhal aan het Barbarakruid heeft zondagmiddag korte tijd brand gewoed. De brand was ontstaan in de gevel van het pand en betrof vermoedelijk isolatiemateriaal. Het gedeelte waar de brand was ontstaan staat in de volle zon, de gevel...

Terreinwagen belandt in sloot Oude Leedeweg Pijnacker

Terreinwagen belandt in sloot Oude Leedeweg Pijnacker

Pijnacker - Zaterdagavond 8 augustus rond 19.45 uur heeft een ongeval plaatsgevonden aan de Oude Leedeweg in Pijnacker. Een Chervolet terreinwagen is van de weg geraakt en in de naastgelegen sloot terechtgekomen. Twee personen zijn bij het ongeval gewond geraakt en...

Grote brand Domino’s Pizza Het Rond Houten

Grote brand Domino’s Pizza Het Rond Houten

Houten - Zaterdagmiddag 8 augustus rond 14.25 uur was een enorme brand ontstaan bij Domino's Pizza bij het winkelcentrum aan de Het Rond in Houten. De brandweer heeft opgeschaald naar Grip 1, waarna vele wagens konden worden ingezet. De vlammen sloegen uit het pand...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!