Scholieren pakken winkeldief C&A Kolveniershof Goes

Date:

Deel bericht:

Goes – Dinsdagmiddag omstreeks 14.00 uur werd een winkeldiefstal gepleegd bij C&A aan de Kolveniershof in Goes. Twee mannen renden de winkel uit achtervolgd door een medewerker. Dit werd gezien door twee scholieren van het Pontes in Goes en zij zetten ook de achtervolging in. Tijdens de achtervolging maakten de jongens foto’s van de twee verdachten.

Bij het Centraal Station in Goes troffen zij een van de wijkagenten aan en ze vertelden hem van hun avontuur. Toen de jongens hem hun foto’s lieten zien is de wijkagent een kijkje gaan nemen op het station en trof daar de twee mannen aan die net in de trein naar Middelburg wilden stappen. Hij heeft beide mannen aangehouden, omdat een van hen in zijn tas de gestolen kleding had gestopt.

- Advertisement -

Dieven naar bureau
De winkelmedewerker heeft aangifte gedaan van de diefstal en de Middelburgse mannen, een van 20 en een van 22, zijn overgebracht naar het politiebureau. Daar hebben zij een verklaring afgelegd. Voor wat betreft de 22-jarige man kon er niet genoeg overtuigend bewijs verzameld worden, dus hij is in vrijheid gesteld. De 20-jarige man is in verzekering gesteld omdat het onderzoek dat de agenten zijn gestart nog niet is afgerond.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Onderzoek in woning na overleden persoon Carnisselaan Rotterdam

Rotterdam - In een woning aan de Carnisselaan is een stoffelijk overschot aangetroffen. De politie doet samen met de...

Auto vliegt spontaan in brand N478 – Veerweg Bergambacht

Bergambacht - Op de Veerweg in Bergambacht is vrijdagmiddag door een nog onbekende oorzaak een auto in brand...

Forse vertraging door ongeval op A15 bij Pernis

Rotterdam - Door een ongeval met twee voertuigen op de A15 ter hoogte van Pernis ontstond vanmorgen een...

Voorbijgangers vinden overleden persoon Bosdreef Rotterdam

Rotterdam - Voorbijgangers hebben op de Bosdreef in Rotterdam een overleden persoon aangetroffen. De omgeving is afgezet en...