woensdag, juli 6, 2022
12 C
Rotterdam
woensdag 6 juli 2022

Agenten brengen baby ter wereld bij tankstation Capelseweg Capelle aan den Ijssel

- advertentie -

Rotterdam – Surveillerende agenten hebben donderdagmiddag geassisteerd bij de bevalling van een vrouw. Op de Zevenkampseweg werden zij aangesproken door een man en een vrouw in een auto die om hulp vroegen. Al snel bleek de vrouw hoogzwanger te zijn en op het moment van bevallen stond. Een agent stapte in hun auto en onder politiebegeleiding ging de reis voort. Echter moesten wij stoppen op de Capelseweg ter hoogte van het tankstation, omdat de bevalling niet meer te stoppen was.

De agenten verzochten met spoed een ambulance voor medische hulp. Agenten ondersteunden de ouders met het ter wereld brengen van het kindje. Toen het kindje was geboren werd deze warm ingepakt en op de borst van de moeder gelegd. Toegesnelde ambulancemedewerkers brachten het kindje en de ouders vervolgens naar het ziekenhuis.

Na wat controles aldaar bleek iedereen gezond en wel in orde en kon de agenten de ouders van harte feliciteren.

[fb_embed_post href=”https://www.facebook.com/PolitieEenheidRotterdamDistrictRijnmondOost/posts/563994867098820/” width=”800″/]


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,237VolgersVolg
- advertentie -