Voetganger overleden na ongeval, bestuurder gevlucht Rotterdamsedijk Schiedam

Date:

Share post:

- Advertisement -

Schiedam – Een voetganger is zaterdagavond om het leven gekomen nadat hij werd aangereden op de Rotterdamsedijk. De hulpverleners rukten met spoed en startten direct met de reanimatie van het slachtoffer. Ondanks de snelle inzet mocht de hulp niet meer baten.

De bestuurder van de auto is na het ongeval volgens Flashphoto gevlucht. De politie is hard op zoek naar de automobilist. Vanwege het sporenonderzoek is de Rotterdamsedijk in beide richtingen afgesloten. De politie is op zoek naar getuigen van het ongeval.

(Update : De politir meldt dat drie inzitten, inclusief bestuurder zichzelf hebben aangegeven.)

Foto : Kevin Schenk (112-rijnmond)

image

 

- Advertisement -

Gerelateerd