Agenten onwel na vondst dode vrouw in woning Van Adrichemweg Delft

Date:

Deel bericht:

Delft – Twee politieagenten zijn vanmorgen onwel geworden nadat zij een woning aan de van Adrichemstraat hadden betreden. Er was een melding gekomen van een mogelijke gaslekkage uit één van de woningen, maar hier bleek geen sprake van. De agenten deden de deur open en betraden als eerste de woning. Zij troffen een zwaar vervuilde woning en een reeds overleden vrouw aan. Door de stank die vrijkwam raakten zij onwel.

De agenten zijn voor controle naar het ziekenhuis gebracht. De brandweer ging vervolgens met adembescherming de woning binnen. Daar werden ook enkele ernstig verwaarloosde dieren aangetroffen. Een dierenambulance kwam ter plekke om de dieren op te vangen. Agenten deden onderzoek bij een aantal ondergrondse vuilcontainers. De Forensische Opsporing is een onderzoek gestart in de woning naar de doodsoorzaak van de vrouw. Als dit is voltooid zal de woning professioneel worden geruimd.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Delftenaar duwt man op spoor bij station Vlissingen

Vlissingen, Delft - De Politie heeft een 21-jarige man uit Delft aangehouden. De man wordt ervan verdacht iemand...

Man zwaargewond na steekpartij in Delft op eerste kerstdag

Delft - Op maandagavond 25 december, eerste kerstdag, is in Delft een man zwaargewond geraakt bij een steekincident....

Verdachte van steekpartij vlucht in bestelbus en veroorzaakt meerdere aanrijdingen

Delft / Rijswijk - Rond 18.30 uur vond woensdag 19 juli bij een ziekenhuis aan de Reinier de...

Ouders bevallen van dochtertje Bente op afrit A13 bij Delft

Wanneer je later gevraagd wordt waar je kind is geboren, dan hebben de ouders van  een kersverse dochter...