Wilde achtervolging achter gestolen voertuig eindigt op DR Wiardi Beckmansingel Vlaardingen

Date:

Deel bericht:

Vlaardingen – De politie heeft vanmorgen een wilde achtervolging gehad nadat zij een gestolen auto achtervolgden. De politie was op zoek naar een man die veel gezien werd in een gebied waar veel werd ingebroken. Iedere keer als iemand met de man in gesprek wilde gaan ging hij er op hoge snelheid vandoor. De man wist iedere keer te ontsnappen totdat hij maandagmorgen de politie de politie trof.

De politie was gaan posten bij de auto en wachtte tot er iemand in de auto zou stappen. Toen de man naar zijn auto liep en doorkreeg dat hij in de gaten werd gehouden ging hij er op hoge snelheid vandoor. De politie startte met loeiende sirenes een achtervolging. Hierbiij haalde bestuurder hoge snelheden in woonwijken. Een man kon zijn kind net op tijd wegtrekken voordat deze werd aangereden. Ook ramde de bestuurder een auto die geparkeerd stond langs de weg.

- Advertisement -

In Vlaardingen-West op de Dr. Wiardi Beckmansingel verloor de bestuurder de macht over het stuur en kwam deels in de sloot tot stilstand. Hij probeerde nog te vluchtten maar kon door de agenten snel worden aangehouden. De man is overgebracht naar het bureau. Er wordt onderzoek verricht of hij daadwerkelijk iets te maken heeft met de inbraken.

Bron : FlashphotoNL

https://twitter.com/PolitieSchiedam/status/686459495044804608/

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Motorrijder zwaargewond na aanrijding met parkerende auto Randweg Rotterdam

Rotterdam - Op de Randweg in Rotterdam heeft vanavond rond 21.15 uur een flink ongeval plaatsgevonden tussen een...

Derde en vierde aanhouding dodelijk incident De Klerkstraat Rotterdam

Dinsdagochtend is een derde verdachte aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het overlijden van een 27-jarige Rotterdammer die...

Persoon aangereden op tankstation De Vink A20 Nieuwerkerk aan den IJssel

Nieuwerkerk aan den IJssel - Dinsdagochtend 16 juli rond 9.24 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden op het...

Politie is woninginbreker te slim af via ‘Find my iPhone’ na diefstal iPad Frank van Borselenstraat Rotterdam

Rotterdam – Eerder vandaag vond een opmerkelijke inbraak plaats op de Feijenoorddijk. Een inbreker wist ongezien een woning...