Auto rijdt van dijk en beland in sloot – Hellevoetsluis

dinsdag 12 januari 2016 15:59

HELLEVOETSLUIS – Dinsdagmiddag 12 januari om 14.45 uur werden de hulpdiensten gewaarschuwd voor een auto te water. Aangekomen op de Parallelweg bleek de bestuurder van een auto om onbekende redenen de macht over het stuur te hebben verloren, deze raakte in slip, gleed van de dijk en belande in de sloot. De bestuurder kon zelf uit het voertuig komen en heeft er geen noemenswaardige verwondingen aan over gehouden. De brandweer ging zonder inzet retour naar de kazerne. De politie wachtte met het slachtoffer op een takelwagen.

Foto’s Erik Terpstra (Oogophellevoetsluis.nl)

DSC_0689 DSC_0690 DSC_0692 DSC_0693 DSC_0694 DSC_0697

 

0 reacties

Auto rijdt van dijk en beland in sloot – Hellevoetsluis
Schrijver:

 

 

HELLEVOETSLUIS – Dinsdagmiddag 12 januari om 14.45 uur werden de hulpdiensten gewaarschuwd voor een auto te water. Aangekomen op de Parallelweg bleek de bestuurder van een auto om onbekende redenen de macht over het stuur te hebben verloren, deze raakte in slip, gleed van de dijk en belande in de sloot. De bestuurder kon zelf uit het voertuig komen en heeft er geen noemenswaardige verwondingen aan over gehouden. De brandweer ging zonder inzet retour naar de kazerne. De politie wachtte met het slachtoffer op een takelwagen.

Foto’s Erik Terpstra (Oogophellevoetsluis.nl)

DSC_0689 DSC_0690 DSC_0692 DSC_0693 DSC_0694 DSC_0697

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!