Handhaving verwijderd “bende” van (ex)bewoner Wilgenhoek Capelle aan den IJssel

Date:

Share post:

- Advertisement -

Capelle aan den IJssel – Medewerkers van Handhaving werden maandagavond opgetrommeld om te controleren op afval aan de Wilgenhoek. Wat zij daar aantroffen was echter bizar. Een (ex)bewoner had thuis flink opgeruimd en alles zo op straat gekletterd. Van kasten tot tapijt was er te vinden tussen de enorme berg huisraad.

Omdat er sprake was van een grove milieuverontreiniging werd er gelijk doorgepakt. Handhaving stelde een calamiteitendienst in werking. Een gespecialiseerd bedrijf kwam ter plaatse om de puinhoop op te ruimen. Dit omdat er onder andere vloeistoffen tussen zaten. Ook is een berg als deze een risico om in brand te worden gestoken.

Het bedrijf is samen met handhaving uren bezig geweest om de troep op te ruimen. Daarna werd de straat gereinigd. Alle kosten die zijn gemaakt zullen naast een boete verhaald worden op de overtreders als deze wordt achterhaald. Dit kan oplopen tot duizenden euro’s.

In Capelle is het eigenlijk heel simpel. Als u belt met de de AVR kunt u een afspraak maken. U mag dan grove spullen op straat zetten op de dag dat de spullen worden opgehaald. Dit is geheel gratis en kost u slecht een paar minuten tijd voor een telefoontje.

Foto’s : Handhaving Capelle

image

image

image

image

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd