Twee doden na schietpartij Loosduinse Hoofdstraat Den Haag

Date:

Deel bericht:

Den Haag – Bij een schietincident aan de Loosduinse Hoofdstraat zijn dinsdagavond 12 januari een man en een vrouw om het leven gekomen. Een Team Grootschalige Opsporing onderzoekt de zaak, waarvan de oorzaak mogelijk in de relationele sfeer ligt.

Omstreeks 18.00 uur kwam bij de politiemeldkamer de melding binnen dat er zich op de Loosduinse Hoofdstraat een schietincident had voorgedaan. Ter plaatse troffen agenten op straat een zwaargewonde vrouw aan, in een geparkeerde auto werd een zwaargewonde man aangetroffen. Hulpverlening mocht niet meer baten, beide personen overleden ter plaatse aan hun verwondingen.

- Advertisement -

Onderzoek
Direct werd de omgeving ruim afgezet en een onderzoek opgestart. Forensisch Experts verrichtten sporenonderzoek op de plaats delict. Een Team Grootschalige Opsporing onderzoekt, onder leiding van een officier van justitite, de exacte toedracht. Getuigen is slachtofferhulp aangeboden.

Terughoudendheid
Omdat er nog getuigen gehoord moeten worden, en beinvloeding daarvan zoveel mogelijk moet worden beperkt, kan er op dit moment inhoudelijk niet meer over de vermoedelijke toedracht naar buiten gebracht worden. Wel kan worden gemeld dat er mogelijk sprake is van een relationeel drama.

Slachtoffers
Aangezien de familie van beide slachtoffers nog niet op de hoogte is van hun overlijden, kan er op dit moment ook nog geen verdere informatie worden vrijgegeven omtrent hun identiteit.

Getuige?
Was u getuige van het schietincident of denkt u informatie te hebben die voor het onderzoek van belang kan zijn en heeft u nog niet met de politie gesproken? Meld u dan bij het Team Grootschalige Opsporing via nummer 0900-8844.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Pegida-voorman schuldig aan groepsbelediging en krijgt taakstraf

Den Haag - De rechtbank in Den Haag heeft Pegida-voorman Edwin Wagensveld donderdag 23 november veroordeeld tot een...

Vrouw belandt onder vrachtwagen in centrum Den Haag

Den Haag - Vrijdagochtend 17 november is een oudere dame zwaargewond geraakt toen ze met haar fiets onder...

Twee achtereenvolgende nachten explosies bij flat in Den Haag

Den Haag - In de nacht van zaterdag op zondag, én van zondag op maandag, hebben er explosies...

Politie zoekt twee mannen na zware mishandeling 71-jarige man in tram Den Haag

Den Haag - De politie heeft herkenbare beelden vrijgegeven van twee mannen die een 71-jarige man hebben toegetakeld...