Hagenaar (48) aangehouden als verdachte voor overval op Bouwmarkt Gamma Houtstraat Rotterdam (13-11-15)

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Een 48-jarige man uit Den Haag werd op zondag 10 januari in Rotterdam aangehouden. De man wordt ervan verdacht betrokken te zijn geweest bij een overval op een Gamma-bouwmarkt aan de Rotterdamse Houtstraat op 13 november 2015. Die vrijdagochtend maakten twee gemaskerde mannen onder bedreiging van een vuurwapen en een mes een onbekend geldbedrag buit. Drie aanwezige medewerkers lieten ze geschrokken, maar ongedeerd achter.

De Gamma-medewerkers wilden om 08:00 uur een deur van de bouwmarkt openen, toen ze door de mannen werden verrast. Eenmaal binnen moesten ze geld afstaan en werden ze vastgebonden. De overvallers gingen er met een onbekend geldbedrag in een gereedstaande auto vandoor. De overvallers vluchtten vermoedelijk richting het Kleinpolderplein.

- Advertisement -

De aangehouden verdachte is in verzekering gesteld en wordt verhoord. De politie blijft vanzelfsprekend op zoek naar de tweede dader. Wie informatie over deze dader heeft, kan bellen naar het Regionale Overvallen Team van de politie in Rotterdam op 0900-8844.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Politie en ambulance uitgerukt voor melding schietpartij Rotterdam-West

Rotterdam - De politie is woensdagavond groots uitgerukt voor een melding van een mogelijk schietpartij op de Nieuwe...

Ravage na explosie Schaepmanstraat Rotterdam, tientallen ruiten gesprongen

Rotterdam - Rond 22.15 heeft een explosie in de Schaepmanstraat in Rotterdam voor een gigantische ravage gezorgd. Bij...

Rotterdam opnieuw opgeschrikt door twee explosies bij woning en kapperszaak

Rotterdam - In Rotterdam hebben afgelopen nacht opnieuw twee explosies plaatsgevonden. Het gaat om een woning aan de...

Explosie bij portiekwoning Grasstraat Rotterdam

Rotterdam - Bij een portiekwoning aan de Grasstraat in het Nieuwe Westen van Rotterdam is afgelopen nacht een...