dinsdag, mei 18, 2021
10.5 C
Rotterdam
dinsdag 18 mei 2021

Onderwerpen Donderdag 14 Januari Bureau Rijnmond

Rotterdam – In ‘Bureau Rijnmond’, het regionale opsporingsprogramma op TV Rijnmond, tonen politie en justitie beelden van verdachten van misdrijven. In de aflevering van donderdag 14 januari vragen zij de hulp van de kijkers bij de volgende zaken:

Poging Overval in Schiedam
In Schiedam is op 9 december jl. een 73-jarige man overvallen in zijn woning aan de Boterstraat. Zijn belagers waren echter niet op de hoogte van de fysieke vaardigheden van de man en zij liepen dan ook klappen op. De politie is op zoek naar de beide verdachten en laat beelden zien.

Inbraak in Parkschap Nationaal Park de Biesbosch
In Nationaal Park de Biesbosch is in de nacht van 4- op 5 november ingebroken. Er werden diverse goederen gestolen waaronder een wel heel bijzonder voorwerp. Omdat het geen locatie is waar veel voorbijgangers zijn en er weinig getuigen en geen camerabeelden beschikbaar zijn, doet de politie een beroep op de kijker van Bureau Rijnmond.

Sieraden
In de zomer van 2015 is een 23-jarige vrouw uit Dordrecht aangehouden voor diefstal van goederen uit de kamers van verschillende bewoners van zorgcentra in Capelle aan den IJssel, Nieuwerkerk aan den IJssel en uit Krimpen aan den IJssel. Bij de verdachte thuis werden meer sieraden en waardevolle goederen gevonden die de politie tot nu toe nog niet bij de eigenaar heeft kunnen terugbezorgen. In Bureau Rijnmond wordt een aantal van die goederen getoond.
Diefstal fiets

Een slot van een fiets is vaak snel geforceerd en dat gebeurde ook op 27 oktober aan de Slaak in Rotterdam. Er zijn beelden van drie verdachten van de diefstal. De politie wil natuurlijk graag weten wie zij zijn, maar heeft ook een tip hoe fietsendiefstal (in ieder geval) lastiger te maken.

Winkeldiefstal
Hele duidelijke beelden van een man die een I-pad steelt in de mediamarkt aan de Beijerlandselaan in Rotterdam. De politie hoopt dat iemand de man herkend of dat iemand weet waar die I-pad nu is.

Straatroof
In de nacht van 23- op 24 september, om ongeveer 24.00 uur is een reiziger op station Schiedam-Centrum beroofd van zijn telefoon. De dader ging er rennend vandoor. Een omstander is de man nog achterna gegaan, maar moest de achtervolging staken. De dader staat op beeld.

‘Bureau Rijnmond’ is donderdagmiddag rond 17.15 uur te zien op RTV Rijnmond en wordt vervolgens elk uur herhaald tot de volgende dag 17.00 uur.

Related Articles

Fatale brand Boskoop had technische oorzaak

0
Boskoop - Het onderzoek naar de fatale brand aan Den Ham in Boskoop is afgerond....

Kleine brand in keuken Max Havelaarburg Capelle aan den IJssel

0
Capelle aan den IJssel - In een woning aan de Max Havelaarburg in Capelle-Schollevaar heeft...

Politie houdt vrijwel direct verdachte overval Wibra Binnenban Hoogvliet aan

0
Hoogvliet - De politie heeft maandagmiddag een verdachte aangehouden voor een overval op een winkel...

Laatste Nieuws

Partner Content Dagblad010

Snelle aanhouding na overval op Wibra Hoogvliet

Snelle aanhouding na overval op Wibra Hoogvliet [...]

Sneltestcapaciteit Ridderkerk verdubbeld voor Feyenoord-duel

Sneltestcapaciteit Ridderkerk verdubbeld voor Feyenoord-duel [...]

Feyenoord laat maximaal 6500 fans toe bij duel met Sparta

Feyenoord laat maximaal 6500 fans toe bij duel met Sparta [...]

Duizenden huizen in IJsselmonde zonder stroom door storing

Duizenden huizen in IJsselmonde zonder stroom door storing [...]

Politie onderzoekt gewapende overval op winkel in Hoogvliet

Politie onderzoekt gewapende overval op winkel in Hoogvliet [...]

Stay Connected

9,394FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg