zondag, oktober 24, 2021
7 C
Rotterdam
zondag 24 oktober 2021

Onderwerpen Donderdag 14 Januari Bureau Rijnmond

Rotterdam – In ‘Bureau Rijnmond’, het regionale opsporingsprogramma op TV Rijnmond, tonen politie en justitie beelden van verdachten van misdrijven. In de aflevering van donderdag 14 januari vragen zij de hulp van de kijkers bij de volgende zaken:

Poging Overval in Schiedam
In Schiedam is op 9 december jl. een 73-jarige man overvallen in zijn woning aan de Boterstraat. Zijn belagers waren echter niet op de hoogte van de fysieke vaardigheden van de man en zij liepen dan ook klappen op. De politie is op zoek naar de beide verdachten en laat beelden zien.

Inbraak in Parkschap Nationaal Park de Biesbosch
In Nationaal Park de Biesbosch is in de nacht van 4- op 5 november ingebroken. Er werden diverse goederen gestolen waaronder een wel heel bijzonder voorwerp. Omdat het geen locatie is waar veel voorbijgangers zijn en er weinig getuigen en geen camerabeelden beschikbaar zijn, doet de politie een beroep op de kijker van Bureau Rijnmond.

Sieraden
In de zomer van 2015 is een 23-jarige vrouw uit Dordrecht aangehouden voor diefstal van goederen uit de kamers van verschillende bewoners van zorgcentra in Capelle aan den IJssel, Nieuwerkerk aan den IJssel en uit Krimpen aan den IJssel. Bij de verdachte thuis werden meer sieraden en waardevolle goederen gevonden die de politie tot nu toe nog niet bij de eigenaar heeft kunnen terugbezorgen. In Bureau Rijnmond wordt een aantal van die goederen getoond.
Diefstal fiets

Een slot van een fiets is vaak snel geforceerd en dat gebeurde ook op 27 oktober aan de Slaak in Rotterdam. Er zijn beelden van drie verdachten van de diefstal. De politie wil natuurlijk graag weten wie zij zijn, maar heeft ook een tip hoe fietsendiefstal (in ieder geval) lastiger te maken.

Winkeldiefstal
Hele duidelijke beelden van een man die een I-pad steelt in de mediamarkt aan de Beijerlandselaan in Rotterdam. De politie hoopt dat iemand de man herkend of dat iemand weet waar die I-pad nu is.

Straatroof
In de nacht van 23- op 24 september, om ongeveer 24.00 uur is een reiziger op station Schiedam-Centrum beroofd van zijn telefoon. De dader ging er rennend vandoor. Een omstander is de man nog achterna gegaan, maar moest de achtervolging staken. De dader staat op beeld.

‘Bureau Rijnmond’ is donderdagmiddag rond 17.15 uur te zien op RTV Rijnmond en wordt vervolgens elk uur herhaald tot de volgende dag 17.00 uur.

Related Articles

Politie onderzoekt schietpartij Spuikreek Rotterdam

0
Rotterdam - De politie kreeg afgelopen nacht rond 02.00 uur de melding van een mogelijke...

Man in hand gestoken bij steekpartij van Swietenlaan Rotterdam

0
Rotterdam - Een man is in de nacht van zaterdag op zondag gewond geraakt na...

Politie lost schoten tijdens achtervolging op hoge snelheid door Woerden

0
Woerden (UT) - In de omgeving van de Molenvlietbaan heeft de politie zaterdagavond 23 oktober...

Laatste Nieuws

Partner Content Dagblad010

Spartaan’20 viert een jaartje later het 100-jarig bestaan

Spartaan’20 viert een jaartje later het 100-jarig bestaan [...]

Paal met voorpagina Het Vrije Volk blijft behouden

Paal met voorpagina Het Vrije Volk blijft behouden [...]

Laatste kans op ritten met lijn 11 en lijn 15 door Rotterdam

Laatste kans op ritten met lijn 11 en lijn 15 door Rotterdam [...]

Voorbereiding op 40ste marathon; iedereen kan plasje doen

Voorbereiding op 40ste marathon; iedereen kan plasje doen [...]

Man schiet te hulp bij ongeluk op A16; wordt zelf aangereden

Man schiet te hulp bij ongeluk op A16; wordt zelf aangereden [...]

Stay Connected

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,068VolgersVolg