Bakker door misdrijf om het leven gekomen in bakkerij Perikweg Enschede

donderdag 14 januari 2016 15:48

Enschede – De politie heeft een grootschalig onderzoek gestart na het aantreffen van een dode man in de bakkerij aan de Perikweg. Uit forenisch onderzoek is gebleken dat de man zo goed als zeker om het leven is gekomen door een misdrijf. Een natuurlijke dood is zeker uitgesloten.

De politie is een groot onderzoek gestart in de bakkerij en de naastgelegen woning. Ook is de politie nog de identiteit van het slachtoffer nog officieel aan het vaststellen. Leden van de Mobiele Eenheid hebben sporenonderzoek gedaan in de omgeving. Ook is de politie op zoek naar getuigen. Was u getuige of denkt u informatie te hebben die voor het onderzoek van belang kan zijn en heeft u nog niet met de politie gesproken? Meld u dan bij het Team Grootschalige Opsporing via 0900-8844

Tevens is het mogelijk contact op te nemen met het Team Nationale Criminele Inlichtingen 079-345 8 999

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Bakker door misdrijf om het leven gekomen in bakkerij Perikweg Enschede
Schrijver:

 

 

Enschede – De politie heeft een grootschalig onderzoek gestart na het aantreffen van een dode man in de bakkerij aan de Perikweg. Uit forenisch onderzoek is gebleken dat de man zo goed als zeker om het leven is gekomen door een misdrijf. Een natuurlijke dood is zeker uitgesloten.

De politie is een groot onderzoek gestart in de bakkerij en de naastgelegen woning. Ook is de politie nog de identiteit van het slachtoffer nog officieel aan het vaststellen. Leden van de Mobiele Eenheid hebben sporenonderzoek gedaan in de omgeving. Ook is de politie op zoek naar getuigen. Was u getuige of denkt u informatie te hebben die voor het onderzoek van belang kan zijn en heeft u nog niet met de politie gesproken? Meld u dan bij het Team Grootschalige Opsporing via 0900-8844

Tevens is het mogelijk contact op te nemen met het Team Nationale Criminele Inlichtingen 079-345 8 999

 

Auto volledig afgebrand Eendenpoelweg Sittard

Auto volledig afgebrand Eendenpoelweg Sittard

Sittard - Vrijdagmorgen 3 april rond 0.50 uur is brand ontstaan in een auto aan de Eendenpoelweg in Sittard. De auto stond midden tussen de weilanden en is volledig uitgebrand. De brandweer had de brand snel onder controle maar kon de auto niet meer redden. Wat de...

90% minder reizen met OV door Corona-maatregelen

90% minder reizen met OV door Corona-maatregelen

In de tweede helft van maart 2020 is het dagelijkse aantal mensen dat incheckt in het openbaar vervoer gedaald met bijna negentig procent (vergeleken met een vergelijkbare dag in 2019). Deze cijfers publiceert het Centraal Bureau van de Statistiek (CBS) vandaag uit...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!