Dode (40) na woningbrand Studentenlaan Groningen

donderdag 14 januari 2016 10:45

Groningen – Bij een woningbrand afgelopen nacht is de bewoner van het huis aan de Studentenlaan om het leven gekomen. Het gaat om een 40-jarige man. Rond 01.00 uur kwam de melding binnen van een brandlucht. De brandweer ging onderzoek doen en trof een woning vol rook aan. bij hun verkenning vonden zij het slachtoffer.

De man werd nog naar buiten gehaald en gereanimeerd. Alle hulp mocht echter niet meer baten. Hij was al reeds overleden als gevolg van rookinhalatie. De politie heeft Forenisch Onderzoek verricht en heeft geconstateerd dat er sprake is van een noodlottig ongeval. Het lichaam is daarop vrijgegeven aan de familie.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Dode (40) na woningbrand Studentenlaan Groningen
Schrijver:

 

 

Groningen – Bij een woningbrand afgelopen nacht is de bewoner van het huis aan de Studentenlaan om het leven gekomen. Het gaat om een 40-jarige man. Rond 01.00 uur kwam de melding binnen van een brandlucht. De brandweer ging onderzoek doen en trof een woning vol rook aan. bij hun verkenning vonden zij het slachtoffer.

De man werd nog naar buiten gehaald en gereanimeerd. Alle hulp mocht echter niet meer baten. Hij was al reeds overleden als gevolg van rookinhalatie. De politie heeft Forenisch Onderzoek verricht en heeft geconstateerd dat er sprake is van een noodlottig ongeval. Het lichaam is daarop vrijgegeven aan de familie.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!