Politie zoekt getuigen van ernstig ongeval Kwartslaan Rhoon

donderdag 14 januari 2016 19:11

Rhoon – De politie is op zoek naar de getuigen van een ernstige aanrijding op een zebrapad in Rhoon. Een man wilde omstreeks 08.20 uur de Kwartslaan oversteken maar werd daarbij vol geschept door een nog onbekend persoon in een grijs voertuig.

De man raakte zeer zwaargewond aan beide benen en is buiten bewustzijn naar het ziekenhuis gebracht. De veroorzaker was nergens meer te verkennen doordat hij is doorgereden. De politie heeft inmiddels een sporenonderzoek gestart en hoopt dat getuigen zich melden. De auto zou gezien het letsel van de man veel schade moeten hebben.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Politie zoekt getuigen van ernstig ongeval Kwartslaan Rhoon
Schrijver:

 

 

Rhoon – De politie is op zoek naar de getuigen van een ernstige aanrijding op een zebrapad in Rhoon. Een man wilde omstreeks 08.20 uur de Kwartslaan oversteken maar werd daarbij vol geschept door een nog onbekend persoon in een grijs voertuig.

De man raakte zeer zwaargewond aan beide benen en is buiten bewustzijn naar het ziekenhuis gebracht. De veroorzaker was nergens meer te verkennen doordat hij is doorgereden. De politie heeft inmiddels een sporenonderzoek gestart en hoopt dat getuigen zich melden. De auto zou gezien het letsel van de man veel schade moeten hebben.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!