UPDATE TERECHT – Politie zoekt hulp vermissing 15-jarige Kenlon Henkelman uit Enschede

Date:

Deel bericht:

Enschede – De politie is sinds donderdag 14 januari op zoek naar de vermiste 15-jarige Kenlon Henkelman. Zij hebben de situatie als urgent beschreven. Zij is gisteren omstreeks 07.30 vanaf haar huis aan de Deurningerstraat naar school in Hengelo vertrokken maar is daar nooit aangekomen. De politie heeft de gehele route naar Het Twickel College nagelopen maar heeft haar nog niet aangetroffen.

Kenlon heeft normaliter haar telefoon bij zich, maar ook deze is achtergelaten. Ook is er nog geen spoor van haar op social media of bij haar vrienden en kennissen. De politie maakt zich dan ook grote zorgen omdat uit gesprekken met haar vader is gebleken dat ze geen type is dat van huis wegloopt. Er zijn helaas weinig aanknopingspunten waardoor er geen gerichte vragen kunnen worden gesteld. Vriendinnen van haar denken dat ze misschien op de trein naar Berlijn is gestapt.

- Advertisement -

De politie heeft een foto verspreid en geeft aan dat ze een Eastpack rugzak met bloemetjes en een groene jas aanhad.

UPDATE : 18-01-16

Enschede – Het 15-jarige meisje dat sinds woensdag 13 januari vermist was in Enschede heeft zich zaterdagavond 16 januari gemeld bij de politie in Munster. Ze is in goede gezondheid. De politie onderzoekt wat er zich de afgelopen dagen heeft afgespeeld.

Woensdag kreeg de politie een melding dat het meisje niet terug was gekomen van school. De vermissing werd als urgent beoordeeld, waarna gelijk een aantal acties werden uitgezet. Zo werd de route van huis naar school uitgekamd en werd het signalement van het meisje verspreid onder agenten. Op Twitter en Facebook werden opgeroepen geplaatst. Donderdag was er ook in de media veel aandacht voor de vermissing. De informatie die dit opleverde, werd door een aantal rechercheurs onderzocht. Ook werd de Duitse politie gevraagd om naar het meisje uit te kijken.

Zaterdagavond rond 22.00 uur meldde het meisje zich bij de politie in het Duitse Munster. Ze is opgehaald en naar Enschede gebracht. Het is nog onduidelijk waar het meisje de afgelopen dagen is geweest. De politie doet daar onderzoek naar.

Schermafbeelding 2016-01-14 om 20.58.32

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Jongen (16) overleden na aanrijding met taxi Hancateweg-West Hellendoorn

Hellendoorn - Bij een ernstig ongeluk op de Hancateweg-West in Hellendoorn is afgelopen nacht een 16-jarige jongen om...

Onderzoek in woning na overleden persoon Carnisselaan Rotterdam

Rotterdam - In een woning aan de Carnisselaan is een stoffelijk overschot aangetroffen. De politie doet samen met de...

Auto vliegt spontaan in brand N478 – Veerweg Bergambacht

Bergambacht - Op de Veerweg in Bergambacht is vrijdagmiddag door een nog onbekende oorzaak een auto in brand...

Forse vertraging door ongeval op A15 bij Pernis

Rotterdam - Door een ongeval met twee voertuigen op de A15 ter hoogte van Pernis ontstond vanmorgen een...