Bestuurder met Maserati rijdt tegen lantaarnpaal Burgemeester van Beresteijnlaan Capelle a/d IJssel

Date:

Deel bericht:

Capelle aan den IJssel – Vrijdagmiddag was het weer eens zover, voor de zoveelste keer is één van de lantaarnpalen aan de Burgemeester van Beresteijnlaan eruit gereden. Dit keer was het een vrij dure aanrijding. De bestuurder van een Maserati was het slachtoffer geworden van de flauwe knik in de bocht.

Met een harde klap kwam de lantaarnpaal tegen de grond terecht. Hierdoor was het verkeer in twee richtingen gestremd. Medewerkers van Handhaving Capelle kwamen ter plekke om het verkeer om te leiden. Roos Autoberging heeft de bolide van de onfortuinlijke bestuurder geborgen.

- Advertisement -

Het is overigens niet de eerste keer dat er lantaarnpalen op dit stukje uit worden gereden. In de bocht zit nog een flauw knikje. Hierdoor gebeuren er geregeld éénzijdige ongevallen.

Foto : Iddo Lange

20160115072428

Foto : Jeffrey Jacobs

FMS_2830

FMS_2833

FMS_2837

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd