Vrouw zwaargewond, agenten aangevallen na grote vechtpartij Beukelaarsstraat Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Een vrouw liep zaterdagavond ernstig hoofdletsel op bij een vechtpartij in de Rotterdamse Beukelaarsstraat. Een groep van dertig personen keerde zich in de periode daarna tegen hulpverlenende agenten.
Rond 18.20 uur kwam bij de politie de melding binnen van een mishandeling. Acht leden van een familie zouden over en weer vechten in de Beukelaarsstraat.   

Agenten die ter plaatse kwamen zagen hoe dat onder andere met stokken gebeurde. Er was inmiddels een oploop meer familie en bekenden. Deze totale groep van zo’n dertig personen keerde zich tegen de hulpverleners. Een dertigtal agenten moest ter plaatse komen om hun collega’s te ondersteunen. Door op linie te gaan staan en de groep uiteen te drijven, keerde de rust terug. Agenten konden daardoor ook bij de gewonden komen en ambulancepersoneel veilig laten werken.

- Advertisement -

Vier personen worden behandeld in een ziekenhuis, waaronder de vrouw die bijzonder ernstig hoofdletsel opliep. Van de overige drie gewonden worden er in ieder geval twee verdacht zelf ook geweld te hebben gebruikt. Zij gaan na behandeling over naar een politiebureau. Daar zit al een derde verdachte vast. Meer aanhoudingen worden niet uitgesloten.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Gewonde na steekpartij, politie vindt ook vuurwapen Putselaan Rotterdam

Rotterdam - Bij een steekpartij op de Putselaan in Rotterdam is vrijdagavond rond 18.20 uur een persoon gewond...

Jongen (12) steekt jongen (11) neer Spoorweghaven Rotterdam

Rotterdam - Een 12-jarige jongen heeft woensdagavond een 11-jarige leeftijdsgenoot neergestoken. De steekpartij vond plaats op de Spoorweghaven...

Ruit van woning gesneuveld na explosie Feijenoordkade

Rotterdam - Bij een woning aan de Feijenoordkade in Rotterdam heeft donderdagavond net voor middernacht een explosie plaatsgevonden....

Woning onbewoonbaar na explosie Keyenburg Rotterdam, politie zoekt getuigen

Rotterdam - Vrijdag 29 op zaterdag 30 maart brak bij een woning aan de Keyenburg in Rotterdam-Zuid brand...