Bestuurder rijdt door na anrijding, politie zoekt getuigen Noorderbreedte Capelle aan den IJssel

Date:

Share post:

Capelle aan den IJssel – Dinsdag 12 januari om 16.45 uur is vrouw op een zebrapad op de Noorderbreedte in Capelle aan den IJssel aangereden door een auto. De auto is daarna doorgereden. De politie zoekt de bestuurder van deze auto en komt graag in contact met getuigen van de aanrijding.

Het 19-jarige slachtoffer gaf aan dat zij vanaf metrostation de Terp naar huis liep en bij de kruising Noorderbreedte met Dakotaweg bij het zebrapad overstak in de richting van de Schermerhoek. Tijdens het oversteken voelde zij een harde klap en viel op de grond. Ze kon maar moeilijk op staan maar dit lukte haar uiteindelijk wel met hulp van een lantaarnpaal. De vrouw zag op het zebrapad een kleine witte auto met daar achter twee grijze auto’s. De auto’s reden weg in de richting van de Terp. Het slachtoffer is naar huis gestrompeld waar haar ouders alsnog een ambulance hebben gebeld die haar mee heeft genomen naar het ziekenhuis. Daar is zij behandeld aan de diverse schaafwonden die zij had opgelopen.

De politie is op zoek naar de bestuurder van de kleine witte auto, maar zou ook graag in contact komen met de bestuurders van de grijze auto’s die de aanrijding hebben gezien en eventuele andere getuigen. Heeft u informatie, belt u dan alstublieft met 0900-8844.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd