Politie vindt Uzi na oprollen hennepkwekerij Nieuweweg ‘s-Gravendeel

woensdag 20 januari 2016 10:22

‘s-Gravendeel – Bij het oprollen van een hennepkwekerij aan de Nieuweweg in ’s Gravendeel kwam ook een uzi boven water. Een 43-jarige man uit ’s Gravendeel is aangehouden. Nadat bij de politie informatie was binnengekomen over een mogelijke hennepkwekerij aan de Nieuweweg, besloten agenten dinsdagochtend een onderzoek in de betreffende woning in te stellen.

Daar troffen ze inderdaad een hennepkwekerij van 250 planten aan. Verder onderzoek leverde een flink aantal wapens op, waaronder een wapenstok, een boksbeugel en de uzi. Zowel de wietplanten als de wapens werden in beslag genomen. De 43-jarige bewoner is aangehoude-.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Politie vindt Uzi na oprollen hennepkwekerij Nieuweweg ‘s-Gravendeel
Schrijver:

 

 

‘s-Gravendeel – Bij het oprollen van een hennepkwekerij aan de Nieuweweg in ’s Gravendeel kwam ook een uzi boven water. Een 43-jarige man uit ’s Gravendeel is aangehouden. Nadat bij de politie informatie was binnengekomen over een mogelijke hennepkwekerij aan de Nieuweweg, besloten agenten dinsdagochtend een onderzoek in de betreffende woning in te stellen.

Daar troffen ze inderdaad een hennepkwekerij van 250 planten aan. Verder onderzoek leverde een flink aantal wapens op, waaronder een wapenstok, een boksbeugel en de uzi. Zowel de wietplanten als de wapens werden in beslag genomen. De 43-jarige bewoner is aangehoude-.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!