maandag, mei 17, 2021
11 C
Rotterdam
maandag 17 mei 2021

Dronken vrouw geeft kopstoot aan agent in Hellevoetsluis

Hellevoetsluis – Agenten die woensdagavond in Hellevoetsluis ingrepen bij een huiselijk geweld situatie, kregen een dronken vrouw op hun dak. Omdat de vrouw maar niet rustig wilde worden, werd zij aangehouden. Geboeid wist zij nog een kopstoot te geven aan één van de agenten.

De agenten reden rond elf uur ’s avonds naar de woning in de wijk De Struyten in Hellevoetsluis na een melding over een flinke ruzie in de woning. Zij zagen een vrouw op straat bij een vernielde portiekdeur. Zij had ruzie gehad met haar vriend. Ook binnen in de woning waren vernielingen gepleegd. Zowel de 26-jarige vrouw als haar 27-jarige vriend werden aangehouden.

Op dat moment kwam een vrouw, een bekende van het stel, aanrijden. Zij wist niet wat er speelde, maar ging gelijk door het lint. De agenten hadden de indruk dat ze dronken was. Ze schreeuwde, riep allerlei beledigingen naar de agenten en reageerde niet op het verzoek van de agenten om rustig te worden. Toen de vrouw bleef schreeuwen en beledigen, besloten de agenten ook haar aan te houden. Zij sloegen de 26-jarige vrouw uit Hellevoetsluis in de boeien.

De vrouw reageerde door een agente een kopstoot te geven. Lopend naar het politiebusje probeerde zij nogmaals een kopstoot te geven en maakte zij trappende bewegingen richting de agenten. Eenmaal in de bus probeerde zij een agent te trappen, die deze maar net kon ontwijken. De agenten moesten haar tijdens de rit naar het bureau met gepast geweld onder controle houden. Zelfs toen bleef de vrouw verbaal agressief en probeerde zij de agenten te bijten. De agenten hebben aangifte gedaan.

Related Articles

Fatale brand Boskoop had technische oorzaak

0
Boskoop - Het onderzoek naar de fatale brand aan Den Ham in Boskoop is afgerond....

Kleine brand in keuken Max Havelaarburg Capelle aan den IJssel

0
Capelle aan den IJssel - In een woning aan de Max Havelaarburg in Capelle-Schollevaar heeft...

Politie houdt vrijwel direct verdachte overval Wibra Binnenban Hoogvliet aan

0
Hoogvliet - De politie heeft maandagmiddag een verdachte aangehouden voor een overval op een winkel...

Laatste Nieuws

Partner Content Dagblad010

Snelle aanhouding na overval op Wibra Hoogvliet

Snelle aanhouding na overval op Wibra Hoogvliet [...]

Sneltestcapaciteit Ridderkerk verdubbeld voor Feyenoord-duel

Sneltestcapaciteit Ridderkerk verdubbeld voor Feyenoord-duel [...]

Feyenoord laat maximaal 6500 fans toe bij duel met Sparta

Feyenoord laat maximaal 6500 fans toe bij duel met Sparta [...]

Duizenden huizen in IJsselmonde zonder stroom door storing

Duizenden huizen in IJsselmonde zonder stroom door storing [...]

Politie onderzoekt gewapende overval op winkel in Hoogvliet

Politie onderzoekt gewapende overval op winkel in Hoogvliet [...]

Stay Connected

9,394FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg