zondag, oktober 24, 2021
8.6 C
Rotterdam
zondag 24 oktober 2021

Dronken vrouw geeft kopstoot aan agent in Hellevoetsluis

Hellevoetsluis – Agenten die woensdagavond in Hellevoetsluis ingrepen bij een huiselijk geweld situatie, kregen een dronken vrouw op hun dak. Omdat de vrouw maar niet rustig wilde worden, werd zij aangehouden. Geboeid wist zij nog een kopstoot te geven aan één van de agenten.

De agenten reden rond elf uur ’s avonds naar de woning in de wijk De Struyten in Hellevoetsluis na een melding over een flinke ruzie in de woning. Zij zagen een vrouw op straat bij een vernielde portiekdeur. Zij had ruzie gehad met haar vriend. Ook binnen in de woning waren vernielingen gepleegd. Zowel de 26-jarige vrouw als haar 27-jarige vriend werden aangehouden.

Op dat moment kwam een vrouw, een bekende van het stel, aanrijden. Zij wist niet wat er speelde, maar ging gelijk door het lint. De agenten hadden de indruk dat ze dronken was. Ze schreeuwde, riep allerlei beledigingen naar de agenten en reageerde niet op het verzoek van de agenten om rustig te worden. Toen de vrouw bleef schreeuwen en beledigen, besloten de agenten ook haar aan te houden. Zij sloegen de 26-jarige vrouw uit Hellevoetsluis in de boeien.

De vrouw reageerde door een agente een kopstoot te geven. Lopend naar het politiebusje probeerde zij nogmaals een kopstoot te geven en maakte zij trappende bewegingen richting de agenten. Eenmaal in de bus probeerde zij een agent te trappen, die deze maar net kon ontwijken. De agenten moesten haar tijdens de rit naar het bureau met gepast geweld onder controle houden. Zelfs toen bleef de vrouw verbaal agressief en probeerde zij de agenten te bijten. De agenten hebben aangifte gedaan.

Related Articles

Politie onderzoekt schietpartij Spuikreek Rotterdam

0
Rotterdam - De politie kreeg afgelopen nacht rond 02.00 uur de melding van een mogelijke...

Man in hand gestoken bij steekpartij van Swietenlaan Rotterdam

0
Rotterdam - Een man is in de nacht van zaterdag op zondag gewond geraakt na...

Politie lost schoten tijdens achtervolging op hoge snelheid door Woerden

0
Woerden (UT) - In de omgeving van de Molenvlietbaan heeft de politie zaterdagavond 23 oktober...

Laatste Nieuws

Partner Content Dagblad010

Spartaan’20 viert een jaartje later het 100-jarig bestaan

Spartaan’20 viert een jaartje later het 100-jarig bestaan [...]

Paal met voorpagina Het Vrije Volk blijft behouden

Paal met voorpagina Het Vrije Volk blijft behouden [...]

Laatste kans op ritten met lijn 11 en lijn 15 door Rotterdam

Laatste kans op ritten met lijn 11 en lijn 15 door Rotterdam [...]

Voorbereiding op 40ste marathon; iedereen kan plasje doen

Voorbereiding op 40ste marathon; iedereen kan plasje doen [...]

Man schiet te hulp bij ongeluk op A16; wordt zelf aangereden

Man schiet te hulp bij ongeluk op A16; wordt zelf aangereden [...]

Stay Connected

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,068VolgersVolg