Dronken vrouw geeft kopstoot aan agent in Hellevoetsluis

Date:

Deel bericht:

Hellevoetsluis – Agenten die woensdagavond in Hellevoetsluis ingrepen bij een huiselijk geweld situatie, kregen een dronken vrouw op hun dak. Omdat de vrouw maar niet rustig wilde worden, werd zij aangehouden. Geboeid wist zij nog een kopstoot te geven aan één van de agenten.

De agenten reden rond elf uur ’s avonds naar de woning in de wijk De Struyten in Hellevoetsluis na een melding over een flinke ruzie in de woning. Zij zagen een vrouw op straat bij een vernielde portiekdeur. Zij had ruzie gehad met haar vriend. Ook binnen in de woning waren vernielingen gepleegd. Zowel de 26-jarige vrouw als haar 27-jarige vriend werden aangehouden.

- Advertisement -

Op dat moment kwam een vrouw, een bekende van het stel, aanrijden. Zij wist niet wat er speelde, maar ging gelijk door het lint. De agenten hadden de indruk dat ze dronken was. Ze schreeuwde, riep allerlei beledigingen naar de agenten en reageerde niet op het verzoek van de agenten om rustig te worden. Toen de vrouw bleef schreeuwen en beledigen, besloten de agenten ook haar aan te houden. Zij sloegen de 26-jarige vrouw uit Hellevoetsluis in de boeien.

De vrouw reageerde door een agente een kopstoot te geven. Lopend naar het politiebusje probeerde zij nogmaals een kopstoot te geven en maakte zij trappende bewegingen richting de agenten. Eenmaal in de bus probeerde zij een agent te trappen, die deze maar net kon ontwijken. De agenten moesten haar tijdens de rit naar het bureau met gepast geweld onder controle houden. Zelfs toen bleef de vrouw verbaal agressief en probeerde zij de agenten te bijten. De agenten hebben aangifte gedaan.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Motorrijder gewond naar het ziekenhuis na botsing met auto Nieuweweg Hellevoetsluis

Hellevoetsluis - Dinsdagmiddag 25 juni rond 17.05 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden op de Nieuweweg in Hellevoetsluis. Bij...

Opnieuw een aanrijding waarbij een fatbike bij is betrokken Rijksstraatweg Hellevoetsluis

Hellevoetsluis - Woensdagmiddag 19 juni rond 12:15 uur heeft er een aanrijding plaatsgevonden op de Rijksstaatweg in Hellevoetsluis. Een...

Groot onderzoek in het bos Ravense Hout in Hellevoetsluis gestart

Hellevoetsluis - In het bos de Ravense Hout is het politieonderzoek in volle gang na aanleiding van de...

Gevonden overleden vrouw in Hellevoetsluis ‘door misdrijf om het leven gekomen’

Hellevoetsluis, Brielle - De overleden vrouw die donderdag 30 mei in het Ravenhoutsebos in Hellevoetsluis werd aangetroffen, is...