Politieauto in brand gestoken, getuigen gezocht Willem de Zwijgerstraat Veen

Date:

Deel bericht:

Veen – Een politieauto is vrijdagmorgen vroeg uitgebrand. De agenten waren binnen in een woning toen de auto in brand ging. Brandstichting wordt niet uitgesloten. Op vrijdag 22 januari 2016 om 2.30 uur werd een surveillance-eenheid naar de Willem de Zwijgerstraat gestuurd omdat daar bij een woning een vernieling zou zijn gepleegd. Er was daar een steen door een raampje van een woning gegooid. In die woning woont al meer dan een jaar een Syrische man.

De agenten parkeerden hun auto en gingen de woning binnen om de melding af te handelen. Na enige tijd hoorden de agenten een vreemd geluid buiten. Toen ze naar buiten keken zagen ze dat hun dienstauto in de brand stond. Ondanks het feit dat de opgeroepen brandweer snel ter plaatse was kon die niet voorkomen dat de auto geheel uitbrandde. De auto is op een later tijdstip weggetakeld en zal onderzocht worden op sporen. Een andere auto is door de brand beschadigd. De recherche onderzoekt beide zaken.

- Advertisement -

Getuigen of mensen die iets van deze zaken afweten worden dringend verzocht dit te melden via de politieapp of het meldformulier op politie.nl/melden, via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000 of het meldingsformulier van Misdaad Anoniem

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Mogelijk gewapende man dringt basisschool binnen in Oisterwijk

Oisterwijk - In Oisterwijk (Noord-Brabant) is dinsdagochtend 14 november een mogelijk gewapende man een basisschool binnengedrongen. De kinderen...

Vier uithalers opgepakt, één zwaargewonde

Ritthem - Agenten hebben in samenwerking met de Douane en Koninklijke Marechaussee in de nacht van dinsdag 7...

Vrouw (27) overleden na ongeluk met vrachtwagen Biezenmortel

Oisterwijk - Een 27-jarige vrouw is afgelopen nacht om het leven gekomen in Biezenmortel (Gemeente Oisterwijk). De vrouw...

Onderzoek in woning na overleden persoon Carnisselaan Rotterdam

Rotterdam - In een woning aan de Carnisselaan is een stoffelijk overschot aangetroffen. De politie doet samen met de...