Extra drukke file voorkomen door snel optreden Handhaving, berger en politie na ongeval Algeraweg Capelle aan den IJssel

Date:

Share post:

Capelle aan den IJssel – De brandweer moest maandagmiddag uitrukken voor een autobrand op de Algeraweg in de richting van Krimpen aan den IJssel. Ter plaatse bleek er sprake van een kopstaart-aanrijding maar geen brand. Doordat de weg al geplaagd wordt met drukke files vanwege de Algerabrug reageerden naast de politie, handhaving en de berger direct.

Zij hadden de melding meegekregen en zijn op voorhand alvast mee gaan rijden. Door het snel ter plaatse komen van Roos Autoberging kon de snelle inzet de weg heel vlot weer worden vrijgegeven. Hierdoor is er extra drukte op het Algeracorridor voorkomen. Bij het ongeval was er overigens geen sprake van een gewonde.

Overigens had de bestuurster geluk, want de berger was zo netjes om haar met haar auto in Schoonhoven direct af te zetten. De vrouw werd thuis gebracht en haar auto bij de garage. Normaliter wordt de auto meegenomen door de berger en de volgende dag op transport gezet. De schade aan haar autotje bleek mee te vallen.

Foto’s : Jeroen van Zomeren

eJSFhV54 ToEqd+S0 ZH0Y4U1+ vyT_dkw+

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd