Man (31) vernielt groot aantal auto’s Merellaan Capelle aan den IJssel

Date:

Deel bericht:

Capelle a/d IJssel – De politie hield zondagavond een 31-jarige man aan voor het vernielen van minstens 15 personenauto’s op de Merellaan in Capelle a/d IJssel. De politie vermoedt dat er mogelijk meer voertuigen zijn beschadigd en roept mensen op om hiervan aangifte te doen.

Rond 20.30 uur kwam er een melding binnen dat er een man verschillende auto’s had vernield op de Merellaan in Capelle a/d IJssel. De getuige gaf een duidelijk signalement, waardoor de politie even later een man van 31 jaar, zonder vaste woon- of verblijfplaats, kon aanhouden. De verdachte was niet makkelijk mee te krijgen naar het bureau; met flink wat scheldwoorden en behoorlijk wat agressie tegen de politiemensen, kon hij uiteindelijk worden opgesloten in de politiecel. Hij wordt momenteel verhoord.

- Advertisement -

Medewerkers van Handhaving zijn maandagmorgen op pad geweest om de schade te controleren. Zij hebben onder andere geinventarisseerd welke auto’s er schade hebben en vervolgens de eigenaren in kennis gesteld zodat zij aangifte kunnen doen.

image

Doe aangifte!
Er zijn verschillende aangiften binnen van de vernielde auto’s, maar nog lang niet allemaal. Daarom roept de politie de mensen op, van wie eveneens gisteravond hun auto is vernield op de Merellaan of in de omgeving, om aangifte te doen. Neem contact op met de politie via 0900-8844 of kijk op www.politie.nl voor de manieren van aangifte doen.

Foto’s : Handhaving Capelle / Bron : Politie.nl

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd