Brand in restaurant Anders Noordeindseweg Berkel en Rodenrijs

Date:

Deel bericht:

Berkel en Rodenrijs – De brandweer kreeg vannacht omstreeks 02.30 uur de melding van een brand in restaurant Anders aan de Noordeindseweg. Ter plaatse bleek er sprake van een forse rookontwikkeling te zijn in het pand. Blusploegen van zowel Berkel en Rodenrijs als Pijnacker begonnen direct met de bluswerkzaamheden.

lHNBxler

- Advertisement -

Omdat het moeilijk was om toegang te krijgen tot het pand werd er een deur open gezaagd. Nadat de brandweer vrije toegang had konden de brandhaarden in het pand worden geblust. Door een snelle inzet kon men voorkomen dat de brand uitslaand zou worden. Wel heeft het restaurant binnen flinke brandschade opgelopen.

Wat er precies heeft gebrand is ons niet bekend. De oorzaak ervan wordt nader onderzocht.

Foto’s : Norbert Verhoeff

SM1Log7h

K5bzHfCq

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd