zondag, december 5, 2021
5.1 C
Rotterdam
zondag 5 december 2021

Gewonde na overval op Juwelier Winkelcentrum de Terp Capelle aan den IJssel

- advertentie -

Capelle aan den IJssel – Drie mannen hebben woensdag aan het einde van de dag een juwelier in winkelcentrum de Terp in Capelle aan den IJssel overvallen. De mannen, gemaskerd en met vuurwapens bewapend, bedreigden het personeel en sloegen een medewerkster hard op het hoofd. De mannen drongen kort voor sluitingstijd de winkel binnen.

Nadat ze het personeel bedreigd en mishandeld hadden, gingen ze er met een onbekende buit vandoor. Hun gestolen vluchtauto werd een paar straten verderop op de Banda Neira teruggevonden. De mannen zijn waarschijnlijk in een andere auto gestapt  en vervolgens verder gevlucht. De politie onderzoekt de zaak en maakt daarbij onder andere gebruik van gevonden sporenmateriaal, bewakingsbeelden en getuigenverklaringen.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,113VolgersVolg
- advertentie -