Verdachte ramt politieauto na achtervolging, agent raakt gewond N217 Heinenoord

Date:

Deel bericht:

Heinenoord – Bij een achtervolging vannacht is een politieagent lichtgewond geraakt. De politie zag een automobilist rijden die opvallend rijgedrag vertoonde. Hij reed over de Weelsedijk zonder verlichting en met hoge snelheid. De agenten wilden de bestuurder vervolgens controleren doormiddel van een stopteken maar deze ging er als een speer vandoor.

De achtervolging trok vervolgens richting de N217 en eindigde in Heinenoord. Daarbij werden snelheden tot wel 140km/u gehaald. Aldaar ramde de automobilist een politievoertuig die hem opwachtte. De agent wist de man aan te houden maar raakte wel gewond. Of hij gewond is geraakt door de aanhouding of de aanrijding is ons niet bekend. Wel is bekend dat de agent na behandeling in het ziekenhuis weer naar huis kon.

- Advertisement -

De betrokken automobilist is aangehouden en overgebracht naar het bureau. Achteraf bleek hij niet te beschikken over een geldig rijbewijs. De man zit vast en zal voorgeleid worden aan de officier van justitie. De Verkeers Ongevallen Analyse heeft een onderzoek ingesteld naar de aanrijding.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Auto raakte te water na inschattingsfout Hatostraat Rotterdam

Rotterdam - Zaterdagavond 9 december rond 21.45 uur is een automobilist met zijn auto op de Hatostraat het...

Extinction Rebellion blokkeert meerdere wegen in de Europoort

Eind van de ochtend, om 11:30 uur, is Extinction Rebellion gestart met het blokkeren van de Moezelweg in...

Man overleden in politiecel, Rijksrecherche doet onderzoek Rotterdam

Rotterdam - Een 60-jarige man uit Rotterdam is op 7 december na een verblijf in een politiecel in...

Zeer grote uitslaande brand verwoest gerefomeerde Bethelkerk Oranjestraat Rotterdam-Overschie (video)

Rotterdam - In de Bethelkerk aan de Oranjestraat in Rotterdam-Overschie is woensdagavond 6 december rond 22.40 uur een...