zaterdag, mei 21, 2022
17.4 C
Rotterdam
zaterdag 21 mei 2022

Verdachte ramt politieauto na achtervolging, agent raakt gewond N217 Heinenoord

- advertentie -

Heinenoord – Bij een achtervolging vannacht is een politieagent lichtgewond geraakt. De politie zag een automobilist rijden die opvallend rijgedrag vertoonde. Hij reed over de Weelsedijk zonder verlichting en met hoge snelheid. De agenten wilden de bestuurder vervolgens controleren doormiddel van een stopteken maar deze ging er als een speer vandoor.

De achtervolging trok vervolgens richting de N217 en eindigde in Heinenoord. Daarbij werden snelheden tot wel 140km/u gehaald. Aldaar ramde de automobilist een politievoertuig die hem opwachtte. De agent wist de man aan te houden maar raakte wel gewond. Of hij gewond is geraakt door de aanhouding of de aanrijding is ons niet bekend. Wel is bekend dat de agent na behandeling in het ziekenhuis weer naar huis kon.

De betrokken automobilist is aangehouden en overgebracht naar het bureau. Achteraf bleek hij niet te beschikken over een geldig rijbewijs. De man zit vast en zal voorgeleid worden aan de officier van justitie. De Verkeers Ongevallen Analyse heeft een onderzoek ingesteld naar de aanrijding.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,212VolgersVolg
- advertentie -