Drie Albanezen aangehouden in drugspand Afrikaanderwijk Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Op woensdag 27 januari is een nog onbekende hoeveelheid verdovende middelen aangetroffen en een grote hoeveelheid versnijdingsmiddelen. Drie mannen zijn aangehouden. Na binnengekomen informatie ging de politie Rotterdam en de landelijke recherche naar een pand in de Afrikaanderwijk in Rotterdam. In het pand werd een hoeveelheid cocaïne aangetroffen en een nog grotere hoeveelheid versnijdingsmiddel.

Versnijdingslocatie
De rechercheurs zagen al snel dat dit pand zeer vermoedelijk werd gebruikt om de cocaïne te versnijden met chemicaliën. In het pand werden namelijk naast het versnijdingsmiddel ook persen en chemicaliën aangetroffen. Ook werd een aanzienlijke hoeveelheid geld aangetroffen en munitie. In het pand waren drie Albanese mannen in de leeftijd van 24, 27 en 39 jaar. Zij zijn direct aangehouden. De Landelijke Recherche heeft de zaak in onderzoek. De mannen worden vandaag voorgeleid aan de rechter-commissaris in Rotterdam.

- Advertisement -

Versnijden verdovende middelen
Chemicaliën zijn veel goedkoper dan cocaïne en door de chemicaliën te vermengen met de cocaïne kan je van 1 kilo pure cocaïne minstens 2 kilo maken. Men verkoopt het weer door als pure cocaïne.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Gewonde na steekpartij, politie vindt ook vuurwapen Putselaan Rotterdam

Rotterdam - Bij een steekpartij op de Putselaan in Rotterdam is vrijdagavond rond 18.20 uur een persoon gewond...

Jongen (12) steekt jongen (11) neer Spoorweghaven Rotterdam

Rotterdam - Een 12-jarige jongen heeft woensdagavond een 11-jarige leeftijdsgenoot neergestoken. De steekpartij vond plaats op de Spoorweghaven...

Ruit van woning gesneuveld na explosie Feijenoordkade

Rotterdam - Bij een woning aan de Feijenoordkade in Rotterdam heeft donderdagavond net voor middernacht een explosie plaatsgevonden....

Woning onbewoonbaar na explosie Keyenburg Rotterdam, politie zoekt getuigen

Rotterdam - Vrijdag 29 op zaterdag 30 maart brak bij een woning aan de Keyenburg in Rotterdam-Zuid brand...