Kijkers Bureau Rijnmond zorgen voor aanhouding overvaller tramconductrice

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Bureau Rijnmond, het opsporingsprogramma van de politie en RTV Rijnmond, besteedde recent aandacht aan een overval op een tramconductrice van tramlijn 23 in Rotterdam. Kijkers die de verdachte herkenden op de beelden tipten de politie. Op basis daarvan kon de verdachte woensdag worden aangehouden. Het gaat om een 36-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats.

De overval vond plaats op zondagavond  6 december.  Bij de halte Tiendplein kwam een passagier met een mes op de 29-jarige conductrice af en eiste geld. De vrouw was bang dat hij haar zou steken en gaf haar persoonlijke spullen aan de overvaller. Die stapte uit de tram en vluchtte.

- Advertisement -

Bij het uitgebreide onderzoek in de omgeving vond de politie een deel van de buit terug en een mes dat mogelijk gebruikt was bij de overval. Er werd ook een aanhouding verricht, maar die man bleek niets met de zaak te maken hebben. De verdachte is vandaag voorgeleid en in bewaring gesteld.

‘Bureau Rijnmond’ is donderdagmiddag rond half zes te zien op RTV Rijnmond en wordt vervolgens elk uur herhaald tot de volgende dag 17.00 uur.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Derde verdachte aangehouden voor dodelijke schietpartijen Erasmus Mc en Heiman Dullaertplein Rotterdam

Rotterdam - De politie heeft vandaag een derde verdachte aangehouden in het onderzoek naar de dodelijke schietpartijen in...

Melding schietpartij blijkt bedreiging, man aangehouden Rotterdam Centraal Station

Rotterdam - Verschillende hulpverleners waaronder de politie en het ambulancepersoneel zijn uitgerukt voor een melding van een bedreiging...

Overval op kledingwinkel Ogér Kruiskade Rotterdam

Rotterdam - Woensdagmiddag 29 November omstreeks 15:03 uur heeft er een overval plaatsgevonden op een winkel aan de...

Woning onbewoonbaar door mogelijk brandstichting Zaagmolenstraat Rotterdam

Rotterdam - Maandagochtend 27 november rond 12.47 uur is er brand uitgebroken in een woning. De brand is...