Politie zoekt opnieuw getuigen van zware mishandeling Coolsingel Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De politie doet in een onderzoek naar een mishandeling op de Coolsingel eind vorig jaar, alsnog een beroep op getuigen. Bij de mishandeling raakte een 24-jarige Rotterdammer gewond.

Op vrijdagavond 9 oktober, rond 22.00 uur, liep het slachtoffer op de Coolsingel naar tramhalte Beurs. Daar kreeg hij ruzie met een aantal personen. De ruzie ontaardde in een vechtpartij. Nadat de vechtersbazen uit elkaar gingen, stapte het slachtoffer in op tramlijn 23. In de tram werd hij onwel. Uiteindelijk is hij buiten bewustzijn met een ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis.

- Advertisement -

De politie startte direct een onderzoek naar de mishandeling. Er werden getuigen gehoord en camerabeelden uitgekeken. Helaas leidde dat tot op heden nog niet tot een aanhouding. Daarom roept de politie opnieuw getuigen op zich te melden. Heeft u iets gezien of gehoord van dit incident, of heeft u andere informatie die de politie verder kan helpen in haar onderzoek? Neem dan contact op via 0900-8844. Anoniem uw informatie doorgeven kan ook, via M. 0800-7000.

Bron : Politie.nl

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Woning onbewoonbaar door mogelijk brandstichting Zaagmolenstraat Rotterdam

Rotterdam - Maandagochtend 27 november rond 12.47 uur is er brand uitgebroken in een woning. De brand is...

Beginnend bestuurder rijdt met 134km/u over Maasboulevard in Rotterdam

Rotterdam - Een beginnend bestuurder is bij een snelheidscontrole op de Maasboulevard in Rotterdam zijn rijbewijs kwijtgeraakt. Agenten...

Politie onderzoekt mogelijke schietpartij na ruzie Coolsingel Rotterdam

Rotterdam - De politie doet onderzoek naar een mogelijke schietpartij op de Coolsingel in Rotterdam. Vlak voor middernacht...

Moordverdachte Bretley D. aangehouden in Amsterdam

De politie heeft de van moord verdachte 24-jarige Bretley D. opgepakt in Amsterdam. De politie was naar de...