Politie zoekt getuigen van ongeval met gewonden Burgemeester Jonkerkade Hendrik-Ido-Ambacht

maandag 1 februari 2016 10:45

Hendrik-Ido-Ambacht – Afgelopen vrijdag reed een mevrouw met haar auto een fietser aan met een kindje achterop in Hendrik-Ido-Ambacht. De fietser is met hoofdletsel naar het ziekenhuis gebracht, het kindje raakte licht gewond. De automobiliste, die wel 112 belde en wachtte tot iemand EHBO verleende, is daarna weggereden. De politie is op zoek naar haar en andere getuigen.

Rond 16.45 uur vond de aanrijding plaats op de kruising van de Burgemeester Jonkerkade en de Pompe van Meerdervoortsingel. Er waren een witte personenauto en een fietser bij betrokken.

 

De fietser, met zijn kleinzoon van 6 jaar achterop, kwam ten val en raakte gewond. De man van 58 uit Hendrik-Ido-Ambacht raakte buiten bewustzijn en is met een hoofdwond naar het ziekenhuis gebracht. Het jongetje achterop raakte licht gewond en liep enkele schaafwonden op.

 

Getuigen gezocht

Van dit incident zijn foto’s gemaakt, door meerdere mensen. We willen graag in contact komen met deze getuigen, net als met de bestuurster van de auto. De gegevens van de vrouw van de witte personenauto zijn vooralsnog onbekend. Heeft u foto’s gemaakt of bent u de bestuurster van de witte auto, neem dan contact op met de politie op 0900-8844

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Politie zoekt getuigen van ongeval met gewonden Burgemeester Jonkerkade Hendrik-Ido-Ambacht
Schrijver:

 

 

Hendrik-Ido-Ambacht – Afgelopen vrijdag reed een mevrouw met haar auto een fietser aan met een kindje achterop in Hendrik-Ido-Ambacht. De fietser is met hoofdletsel naar het ziekenhuis gebracht, het kindje raakte licht gewond. De automobiliste, die wel 112 belde en wachtte tot iemand EHBO verleende, is daarna weggereden. De politie is op zoek naar haar en andere getuigen.

Rond 16.45 uur vond de aanrijding plaats op de kruising van de Burgemeester Jonkerkade en de Pompe van Meerdervoortsingel. Er waren een witte personenauto en een fietser bij betrokken.

 

De fietser, met zijn kleinzoon van 6 jaar achterop, kwam ten val en raakte gewond. De man van 58 uit Hendrik-Ido-Ambacht raakte buiten bewustzijn en is met een hoofdwond naar het ziekenhuis gebracht. Het jongetje achterop raakte licht gewond en liep enkele schaafwonden op.

 

Getuigen gezocht

Van dit incident zijn foto’s gemaakt, door meerdere mensen. We willen graag in contact komen met deze getuigen, net als met de bestuurster van de auto. De gegevens van de vrouw van de witte personenauto zijn vooralsnog onbekend. Heeft u foto’s gemaakt of bent u de bestuurster van de witte auto, neem dan contact op met de politie op 0900-8844

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!