zondag, mei 16, 2021
10.7 C
Rotterdam
zondag 16 mei 2021

Zwaargewonde na kettingbotsing N456 Bredeweg Zevenhuizen

Zevenhuizen – Dinsdagochtend tegen 11:30 werden diverse politie eenheden en twee ambulances gealarmeerd voor een ongeval op de Bredeweg – N456 in Zevenhuizen. Kort hierna kwam de melding dat het een ernstige aanrijding betrof met een mogelijke reanimatie waarna ook de traumahelikopter werd gealarmeerd. De brandweer kwam met spoed ter plaatse voor controle van de zwaar beschadigden voertuigen.

Het ongeval vond plaats tussen de kruising met de Zuidelijke Dwarsweg en de spoorwegovergang. De achterste auto merkte een file, die ontstond door wegwerkzaamheden nabij de spoorwegovergang, niet op en botste met volle vaart tegen zijn voorganger, een VW polo, aan. In totaal werden vier voertuigen geraakt.

De bestuurder van de polo raakte bij het ongeval ernstig gewond maar hoefde niet te worden gereanimeerd. Voor dit slachtoffer kwam de traumahelikopter maar dit slachtoffer was dusdanig ernstig gewond dat er niet gewacht kon worden tot de traumaheli de landing zou hebben ingezet waarna de onfortuinlijke persoon al naar het ziekenhuis werd vervoerd. De heli werd om deze reden, vliegend boven het incident, afgemeld en keerde retour Rotterdam. De bestuurder van de achterste auto raakte lichtgewond. De inzittenden van de voorste twee voertuigen kwamen met de schrik vrij.

De VOA kwam ter plaatse voor technisch onderzoek bij de voertuigen. Hierna konden de voertuigen worden geborgen. De N456 is lange tijd dicht(geweest) tussen de kruising met de Zuidelijke Dwarsweg en het industrieterrein bij Zevenhuizen.

Foto’s: Marco van Bemmel

image

image

image

image

image

image

image

image

Related Articles

Pool keert op N219 en komt vast te zitten in Zevenhuizen

0
Zevenhuizen - Een Poolse vrachtwagenchauffeur heeft zaterdagavond voor een levensgevaarlijke situatie gezorgd op de N219...

Twee gewonden bij ongeval Westvoorneweg Oostvoorne

0
Rond 15:20 uur heeft er een aanrijding plaatsgevonden op de kruising Molendijk / Westvoorneweg. Naast...

Schietpartij op voetgangersbrug Zuidplein Ikazia Ziekenhuis

0
Rotterdam - Op de voetgangersbrug van het Ikazia ziekenhuis naar het Zuidplein heeft zaterdagmiddag rond...

Laatste Nieuws

Partner Content Dagblad010

Stenen door ruiten van woning persfotograaf Joey Bremer

Stenen door ruiten van woning persfotograaf Joey Bremer [...]

'Waarom greep politie niet in bij spuwende demonstranten?'

'Waarom greep politie niet in bij spuwende demonstranten?' [...]

Leuvepaviljoen in Rotterdam schiet al flink op

Leuvepaviljoen in Rotterdam schiet al flink op [...]

Schietpartij bij het Ikazia-ziekenhuis

Schietpartij bij het Ikazia-ziekenhuis [...]

Spandoeken tegen nieuw stadion bij bedrijf van investeerder

Spandoeken tegen nieuw stadion bij bedrijf van investeerder [...]

Stay Connected

9,396FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg