Zwaargewonde na kettingbotsing N456 Bredeweg Zevenhuizen

Date:

Deel bericht:

Zevenhuizen – Dinsdagochtend tegen 11:30 werden diverse politie eenheden en twee ambulances gealarmeerd voor een ongeval op de Bredeweg – N456 in Zevenhuizen. Kort hierna kwam de melding dat het een ernstige aanrijding betrof met een mogelijke reanimatie waarna ook de traumahelikopter werd gealarmeerd. De brandweer kwam met spoed ter plaatse voor controle van de zwaar beschadigden voertuigen.

Het ongeval vond plaats tussen de kruising met de Zuidelijke Dwarsweg en de spoorwegovergang. De achterste auto merkte een file, die ontstond door wegwerkzaamheden nabij de spoorwegovergang, niet op en botste met volle vaart tegen zijn voorganger, een VW polo, aan. In totaal werden vier voertuigen geraakt.

- Advertisement -

De bestuurder van de polo raakte bij het ongeval ernstig gewond maar hoefde niet te worden gereanimeerd. Voor dit slachtoffer kwam de traumahelikopter maar dit slachtoffer was dusdanig ernstig gewond dat er niet gewacht kon worden tot de traumaheli de landing zou hebben ingezet waarna de onfortuinlijke persoon al naar het ziekenhuis werd vervoerd. De heli werd om deze reden, vliegend boven het incident, afgemeld en keerde retour Rotterdam. De bestuurder van de achterste auto raakte lichtgewond. De inzittenden van de voorste twee voertuigen kwamen met de schrik vrij.

De VOA kwam ter plaatse voor technisch onderzoek bij de voertuigen. Hierna konden de voertuigen worden geborgen. De N456 is lange tijd dicht(geweest) tussen de kruising met de Zuidelijke Dwarsweg en het industrieterrein bij Zevenhuizen.

Foto’s: Marco van Bemmel

image

image

image

image

image

image

image

image

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Wereldwijde computerstoring treft Rotterdam The Hague Airport

De wereldwijde computerstoring zorgt voor ook grote problemen bij luchthaven Rotterdam The Hague Airport. Vooral het inchecken verloopt...

Tankautospuit Groene Tuin keert terug: volledig hersteld en verbeterd na ongeluk

Rotterdam, 18 juli 2024 – Na een lange periode van afwezigheid is de brandweerwagen van de kazerne Groene...

Maaltijdbezorger overleden bij verkeersongeval op N209 in Rotterdam

Rotterdam - Donderdagmiddag 18 juli heeft er een dodelijk ongeval plaatsgevonden op de N209 in Rotterdam. Dit heeft...

Vrouw om het leven gebracht in Zoetermeer, verdachte aangehouden

Zoetermeer - Aan de Weidedreef in Zoetermeer is donderdagochtend een 23-jarige vrouw om het leven gebracht. Het zou...