woensdag, oktober 27, 2021
13.9 C
Rotterdam
woensdag 27 oktober 2021

Zwaargewonde na kettingbotsing N456 Bredeweg Zevenhuizen

Zevenhuizen – Dinsdagochtend tegen 11:30 werden diverse politie eenheden en twee ambulances gealarmeerd voor een ongeval op de Bredeweg – N456 in Zevenhuizen. Kort hierna kwam de melding dat het een ernstige aanrijding betrof met een mogelijke reanimatie waarna ook de traumahelikopter werd gealarmeerd. De brandweer kwam met spoed ter plaatse voor controle van de zwaar beschadigden voertuigen.

Het ongeval vond plaats tussen de kruising met de Zuidelijke Dwarsweg en de spoorwegovergang. De achterste auto merkte een file, die ontstond door wegwerkzaamheden nabij de spoorwegovergang, niet op en botste met volle vaart tegen zijn voorganger, een VW polo, aan. In totaal werden vier voertuigen geraakt.

De bestuurder van de polo raakte bij het ongeval ernstig gewond maar hoefde niet te worden gereanimeerd. Voor dit slachtoffer kwam de traumahelikopter maar dit slachtoffer was dusdanig ernstig gewond dat er niet gewacht kon worden tot de traumaheli de landing zou hebben ingezet waarna de onfortuinlijke persoon al naar het ziekenhuis werd vervoerd. De heli werd om deze reden, vliegend boven het incident, afgemeld en keerde retour Rotterdam. De bestuurder van de achterste auto raakte lichtgewond. De inzittenden van de voorste twee voertuigen kwamen met de schrik vrij.

De VOA kwam ter plaatse voor technisch onderzoek bij de voertuigen. Hierna konden de voertuigen worden geborgen. De N456 is lange tijd dicht(geweest) tussen de kruising met de Zuidelijke Dwarsweg en het industrieterrein bij Zevenhuizen.

Foto’s: Marco van Bemmel

image

image

image

image

image

image

image

image

Related Articles

21-jarige verdachte aangehouden na schietpartij Schietbaanlaan Rotterdam (video)

0
Rotterdam - De politie heeft dinsdag 26 oktober een 21-jarige verdachte aangehouden naar aanleiding van...

Cocaïne ter waarde van bijna 40 miljoen euro in beslag genomen in Rotterdamse haven

0
Opnieuw is er een forse hoeveelheid cocaïne in beslag genomen in de Rotterdamse haven. Ditmaal...

Agenten trekken wapens op Koningslaan Rotterdam bij controle voertuig

0
Rotterdam - Dinsdag 26 oktober heeft de politie aan het begin van de middag een...

Laatste Nieuws

Partner Content Dagblad010

Tentenkamp verder uitgebreid voor Halloweenfeest

Tentenkamp verder uitgebreid voor Halloweenfeest [...]

Schietpartij op de Schietbaanlaan in Rotterdam

Schietpartij op de Schietbaanlaan in Rotterdam [...]

C.N.A. Looslaan krijgt toch appartementencomplex

C.N.A. Looslaan krijgt toch appartementencomplex [...]

Bouwwethouder vindt nieuw gaatje voor 28 woningen

Bouwwethouder vindt nieuw gaatje voor 28 woningen [...]

Rotterdam geeft clubs 'kadootjes'

Rotterdam geeft clubs 'kadootjes' [...]

Stay Connected

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,072VolgersVolg