Bejaarde geslagen door woningovervallers Molendijk Rhoon

woensdag 3 februari 2016 08:27

Rhoon – Een bejaarde is in de nacht van dinsdag op woensdag gewond geraakt doordat hij door een groep mannen werd overvallen in zijn woning aan de Molendijk. Rond 01.00 uur kwamen de mannen het huis binnen en sloegen de bejaarde man.

Nadat de man was mishandeld gingen ze op zoek in de woning en vertrokken weer. Het is niet bekend of ze daadwerkelijk iets hebben buitgemaakt. De bejaarde man is naar het ziekenhuis gebracht. Hoe ernstig zijn verwondingen zijn is niet bekend. De politie heeft een sporenonderzoek gedaan.

zlXuODsH

KfoOf7VS

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Bejaarde geslagen door woningovervallers Molendijk Rhoon
Schrijver:

 

 

Rhoon – Een bejaarde is in de nacht van dinsdag op woensdag gewond geraakt doordat hij door een groep mannen werd overvallen in zijn woning aan de Molendijk. Rond 01.00 uur kwamen de mannen het huis binnen en sloegen de bejaarde man.

Nadat de man was mishandeld gingen ze op zoek in de woning en vertrokken weer. Het is niet bekend of ze daadwerkelijk iets hebben buitgemaakt. De bejaarde man is naar het ziekenhuis gebracht. Hoe ernstig zijn verwondingen zijn is niet bekend. De politie heeft een sporenonderzoek gedaan.

zlXuODsH

KfoOf7VS

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!