Wederom ongeval met gewonde N456 Zevenhuizen

Date:

Deel bericht:

Moordrecht – Waar gisteren op de N456 bij Zevenhuizen nog een ernstig ongeval gebeurde omdat een auto achterop een file reed die was ontstaan door wegwerkzaamheden gebeurde dit vandaag weer op de N456. Ditmaal op de Provincialeweg bij Moordrecht. Ook hier door wegwerkzaamheden ter hoogte van de Vijfde Tochtweg.

Op precies ditzelfde punt gebeurde 13 januari dit jaar ook al een kop – staart aanrijding. Wegwerkers waren bezig met werkzaamheden waarbij één rijstrook was afgesloten en verkeersregelaars het verkeer regelden. Een bestelauto merkte de ontstane file te laat op en botste op zijn voorganger. In totaal werden vier voertuigen geraakt; twee bestelbusjes en twee bestelauto’s.

- Advertisement -

Minimaal één slachtoffer is nagekeken door het ambulancepersoneel. Of deze naar het ziekenhuis is vervoerd is bij ons niet bekend. Tijdens de afhandeling werd nog een tweede ambulance gealarmeerd maar deze is uiteindelijk niet ter plaatse geweest maar doorgereden naar het ongeval in Nieuwerkerk a/d IJssel.

Drie zwaar beschadigde voertuigen zijn door een berger afgevoerd. De vierde kon met een flinke deuk aan de achterkant zelf doorrijden. Een extern bedrijf is in samenwerking met Provincie Zuid Holland nog enige tijd bezig geweest met het reinigen van het wegdek. Tegen 16:30, twee uur nadat het ongeval gebeurde, is de N456 tussen de N207 (’t Weegje) en het viaduct bij de A20 weer volledig vrijgegeven.

Foto’s: Marco van Bemmel

N456 Moordrecht (3) [112HM] N456 Moordrecht (7) [112HM] N456 Moordrecht (13) [112HM]

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Twee personen op de vlucht nadat auto op zijn kop in sloot belandt Burgemeester van Reenensingel Gouda

Gouda - De hulpdiensten zijn begin van de middag groots uitgerukt voor een voertuig te water aan de...

Auto raakte te water na inschattingsfout Hatostraat Rotterdam

Rotterdam - Zaterdagavond 9 december rond 21.45 uur is een automobilist met zijn auto op de Hatostraat het...

Extinction Rebellion blokkeert meerdere wegen in de Europoort

Eind van de ochtend, om 11:30 uur, is Extinction Rebellion gestart met het blokkeren van de Moezelweg in...

Man overleden in politiecel, Rijksrecherche doet onderzoek Rotterdam

Rotterdam - Een 60-jarige man uit Rotterdam is op 7 december na een verblijf in een politiecel in...