Zwaargewonde na brand in flatwoning Beemsterhoek Capelle aan den IJssel

Date:

Share post:

Capelle aan den IJssel -Een man is woensdagmorgen zwaargewond geraakt nadat er brand was uitgebroken in zijn woning aan de Beemsterhoek in de wijk Capelle-Oostgaarde. De brandweer kreeg omstreeks half 10 de melding van een mogelijke knal in de woning en daarna geschreeuw. De brandweer ging vervolgens met meerdere voertuigen ter plaatse.

Eenmaal aangekomen bleek de brand op de 12e verdieping te woedden. Het duurde dan ook even voordat de brandweer de woning kon betreden doordat er water via de stijgleidingen naar boven moest worden gebracht. Eenmaal binnen werd de man zwaargewond aangetroffen door het brandweerpersoneel. Hij werd naar buiten gebracht en daar van de woning afgelegd zodat ambulance hulpverleners hem konden behandelen.

Vanwege de ernst van zijn verwondingen kwam het Mobiel Medisch Team per traumahelikopter ter plekke. Toen de man eenmaal was gestabiliseerd is hij met een spoedtransport naar het Erasmus MC overgebracht. Zijn situatie is zorgelijk. Hoe de brand is ontstaan en of er inderdaad een soort explosie heeft plaatsgevonden is wordt onderzocht.

 

bewerkt-3315

bewerkt-3299

bewerkt-3301

bewerkt-3303

bewerkt-3305

bewerkt-3308

bewerkt-3320

FMS_3311

bewerkt-3321

bewerkt-3319

IMG_2063

Video spoedtransport op het Capelseplein

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd