Vrouw mishandeld en vastgebonden tijdens overval Kievitsweg Ridderkerk

Date:

Deel bericht:

Ridderkerk – Donderdagavond overvielen vier gemaskerde mannen een vrouw in haar huis op de Kievitsweg in Ridderkerk. De bewoonster werd vastgebonden en raakte licht gewond. Van de daders ontbreekt elk spoor.

Rond 19.30 uur belden de mannen aan en drongen de woning binnen. Ze bonden de vrouw vast en doorzochten vervolgens het hele huis. Ze gingen er met onbekende buit van door. De man, die inmiddels thuis was gekomen, vond zijn vrouw vastgebonden. Ze was erg geschrokken en is zelfs even buiten bewustzijn geweest. De ambulance heeft haar ter plekke behandeld.

- Advertisement -

Onderzoek
De politie is meteen een onderzoek gestart. Van de daders ontbreekt helaas elk spoor. Wel weten we dat het om vier mannen ging met een bivakmuts op en zwarte kleding aan. Ze spraken Nederlands met een accent.

Getuigen gezocht
Heeft u vanavond iets gezien of gehoord, of heeft u andere informatie waardoor de politie deze daders zo snel mogelijk van straat kan halen? Belt u dan alstublieft 112, 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Bron : Politie.nl

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Politie zoekt twee mannen na overval op beautysalon in Ridderkerk

Ridderkerk - Donderdag 23 november is rond half vier 's middags een beautysalon overvallen. Een medewerker werd bedreigd...

Jongen (18) overleden na schietpartij Olmenlaan Ridderkerk

Ridderkerk - Het 18-jarige slachtoffer van de schietpartij aan de Olmenlaan in Ridderkerk is alsnog aan zijn verwondingen...

Zwaargewonde na schietpartij Olmenlaan Ridderkerk

Ridderkerk - Op de Olmenlaan in Ridderkerk is maandagavond een man zwaargewond geraakt bij een schietpartij. De man...

Bestuurder Tesla crasht door gladde banden A16 Ridderkerk

Ridderkerk - Een automobilist is zondagmorgen op de A16 de macht over het stuur van zijn Tesla kwijtgeraakt....