Identiteit dode man na schietpartij bekend Ameidestraat Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De identiteit van de man die in de nacht van 4 op 5 februari bij een schietincident in de Ameidestraat in Rotterdam om het leven kwam, is bekend. Het gaat om een 24-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats. Rond drie uur ‘s nachts werd het slachtoffer op straat neergeschoten. Er zijn meerdere schoten gelost. Het slachtoffer overleed ter plekke aan zijn verwondingen.

Een rechercheteam is direct een  grootschalig onderzoek gestart. Hieruit  is gebleken dat er sprake is van een incident binnen het criminele circuit.

- Advertisement -

Slachtoffer ook verdachte
Het dodelijke slachtoffer was een verdachte binnen een ander onderzoek van de politie. Er wordt onderzocht of er een relatie is tussen dat onderzoek en de schietpartij waarbij het slachtoffer donderdagnacht om het leven kwam.

Getuigen gezocht
Het onderzoek naar de gebeurtenissen is nog in volle gang. Er is een sporenonderzoek verricht en ook een buurtonderzoek. Rechercheurs spraken al met een aantal getuigen maar komen graag in contact met mensen die mogelijk informatie hebben over dit misdrijf of getuige waren van de gebeurtenissen. Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Anoniem melden kan ook via 0800-7000 of via Team Criminele Inlichtingen 06-16890600.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Explosie vernield ingang van bedrijfspand Ludolf de Jonghstraat Rotterdam

Rotterdam - Omwonenden aan de Ludolf de Jonghstraat in Rotterdam werden maandagavond rond 21.00 uur opgeschrikt door een...

Metro ontruimd na brandlucht Meijersplein Rotterdam

Rotterdam - Een metro is vrijdagmorgen stil komen te staan en ontruimd op het Meijersplein in Rotterdam. Er...

Explosie bij voordeur van woning Teldersweg Rotterdam

Rotterdam - Bewoners van een flat aan de Teldersweg in Rotterdam zijn afgelopen nacht rond 04.00 uur opgeschrikt...

Grote brand in loods Hofweg West-Abtspolderseweg Rotterdam snel geblust

Rotterdam - In een loods aan de West-Abtspolderseweg is woensdagmorgen een grote brand uitgebroken. De brand ontstond in...