Man met hamer op hoofd geslagen na parkeerruzie Enschede

Date:

Deel bericht:

Enschede – Op zaterdag 6 februari omstreeks 11.00 uur parkeerde een 61-jarige man zijn bus aan de Ribbeltsweg in Enschede. Hij parkeerde de bus voor een toegangsdeur/garagedeur van een andere woning omdat er in de straat geen parkeerruimte was. De 53-jarige man die in de tuin van de woning stond waarvoor de bus geparkeerd stond vroeg aan de chauffeur om de bus daar niet neer te zetten.

De bestuurder legde uit dat hij op dit moment geen andere oplossing zag. De mannen raakten daarna in conflict waarbij de 53-jarige man de 61-jarige man met een hamer te lijf ging. De 61-jarige man kwam hierbij ten val en heeft zich verweerd. De 35-jarige zoon van de 61-jarige man heeft hen ontzet en daarna heeft men melding gedaan bij de politie.

- Advertisement -

De 61-jarige man deed aangifte van poging zware mishandeling en poging doodslag. Hij heeft zich, door zijn verwondingen, onder doktersbehandeling moeten stellen. De 53-jarige man is aanhouden en opgesloten in het politie-arrestantencentrum in Borne voor nader verhoor. De hamer is in beslaggenomen.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Jongen (16) overleden na aanrijding met taxi Hancateweg-West Hellendoorn

Hellendoorn - Bij een ernstig ongeluk op de Hancateweg-West in Hellendoorn is afgelopen nacht een 16-jarige jongen om...

Verdachte Thijs H. (27) opgepakt moordverdachte Scheveningen en Brunssummerheide

Heerlen / Den Haag - De politie was sinds woensdagavond 27 mei op zoek naar de 27-jarige Thijs...

Tiener pakt wapen van agent uit holster tijdens aanhouding in Almelo

Het is een minderjarige jongen in Almelo woensdagmiddag gelukt om het vuurwapen van een politieagent af te pakken....

Drie gewonden bij schietpartij bruiloftsfeest

Beckum - Op zaterdagavond 2 februari om 23:55 uur kreeg de politie een melding van een schietincident bij...