zondag, december 5, 2021
5.1 C
Rotterdam
zondag 5 december 2021

Auto met aanhanger over de kop na windvlaag A16 Moerdijkbrug

- advertentie -

Dordrecht – Een Belgische automobilist is maandagmorgen met zijn auto en aanhanger over de kop geslagen na een flinke windvlaag. Op de A16 Moerdijkbrug was er mogelijk sprake van een windstoot waarna de aanhanger omver werd geblazen. De auto werd vervolgens eveneens omgetrokken.

Door het ongeval moesten twee rijstroken in de richting van Dordrecht worden afgesloten. Hierdoor ontstond er op het achterliggende gedeelte een forse file. Een berger was snel ter plaatse en heeft de combinatie snel weggetrokken. Voor zover bekend is de automobilist niet gewond geraakt.

Weggebruikers van met name Caravans, vrachtwagens en aanhangers moeten vandaag oppassen voor harde windstoten. Tot en met vannacht is er sprake op windstoten tot boven de 100km/u.

Foto’s : Wesley van Gerven

h1mlKHPx

IohkTku+

fOdZUXlY

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,113VolgersVolg
- advertentie -