Diverse stormschade zorgen voor overlast Leiden

Date:

Share post:

Leiden – Op zowel de Broekweg als aan de Lammerweide had de brandweer te maken met een aantal stormschade. Een omgewaaide boom en een loszittende dakgoot zorgden voor gevaar.

Boom valt op fietspad Broekweg Leiden

Leiden – Vanmiddag is omstreeks 14:00 uur de brandweer gealarmeerd voor een melding stormschade aan de Broekweg in Leiden. Ter plaatse bleek een grote boom te zijn omgewaaid en het volledige fietspad te blokkeren. De brandweer is met gepaste spoed ter plaatse gekomen. De incidentenlocatie was moelijk bereikbaar, waarop de brandweer met behulp van een ladder een bruggetje heeft gemaakt om zo bij het incident te kunnen komen. Toen de brandweer eenmaal bij de omgewaaide boom wad, hebben zij met behulp van een kettingzaag de boom in meerdere stukken gezaagd en zo het fietspad weer vrijgemaakt. Hierop is de brandweer weer retour gegaan

Foto’s: District 16 / K. Jongen – KJfotografie.com

Brandweer repareert dakgoot Leiderdorp

Leiderdorp – De brandweer van Leiden werd eind van de middag opgeroepen voor een melding van stormschade op de Lammerweide in Leiderdorp. Er bleek een deel van de dakgoot los te zitten. De brandweer heeft het losse deel weer vast gezet, waarna het gevaar was geweken.

Foto’s: District 16 / K. Jongen – KJfotografie.com

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd