zondag, december 5, 2021
4.4 C
Rotterdam
zondag 5 december 2021

Lichtgewonde na overval op woning Gong Rotterdam-Zevenkamp

- advertentie -

Rotterdam – Een nog onbekend aantal verdachten hebben maandagavond een woning aan de Gong in de wijk Zevenkamp overvallen. Ze kwamen de woning binnen en bedreigden de aanwezigen. Daarbij raakte er één persoon mogelijk lichtgewond.

Een ambulance kwam ter plekke om de gewonde te behandelen. Deze hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De politie heeft nog in de wijk gezocht naar de verdachten maar heeft niemand meer aangetroffen. Wat er precies is gebeurd wordt onderzocht door de politie.

FMS_3370

FMS_3365

FMS_3367

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,113VolgersVolg
- advertentie -