Man in bioscoop aangehouden na inrijden op carnavalspubliek Maastricht

Date:

Share post:

Maastricht – De politie heeft zondagavond een man in de bioscoop aangehouden omdat hij ervan wordt verdacht ongewild op het carnavalspubliek aan de Kesselskade in te zijn gereden. Omstreeks 21.00 uur moesten agenten waarschuwinsschoten lossen nadat de man ongewild het publiek in reed en vervolgens een carnavalskar raakte waarna er omstanders op zijn motorkap vielen.

Er ontstond een paniekreactie en bezoekers trokken het bestuurdersportier open om hem te laten stoppen. Agenten zagen dat het uit de hand liep en zagen zich genoodzaakt enkele waarschuwingsschoten te lossen. De bestuurder van de auto kreeg de ruimte en ging ervandoor. Er vielen geen gewonden.

Niet veel later werd de auto aangetroffen op de St. Maartenslaan. De bestuurder en bijrijdster zaten op dat moment in de bioscoop. De man werd aangehouden en zit vast voor nader onderzoek.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd