Dode in seksclub Mon Cheri Westzeedijk Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Medewerkers van animeerbar Mon Cheri hebben maandagavond rond 22.00 uur bij het openen van de zaak een stoffelijk overschot van een man aangetroffen. Zij belden daarop gelijk de politie die vervolgens een groot onderzoek zijn gestart.

Volgens de politie is de man door een misdrijf om het leven gekomen. Volgens een woordvoerder van de politie is er niet geschoten of gestoken. Hoe hij dan wel om het leven is gekomen wordt niet gemeld. De woordvoerder wil zich daar nog niet over uit laten.

- Advertisement -

Het pand aan de Westzeedijk is inmiddels gesloten door de politie. Totdat duidelijk is wat er is gebeurd mag er niemand meer in of uit. Medewerkers van de Forensische Opsporing hebben urenlang onderzoek gedaan.

Onderstaand update politie persbericht :

Rotterdam – Het arrestatieteam heeft dinsdag 9 februari een 55-jarige Rotterdammer gearresteerd in een woning in Rotterdam. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij het misdrijf waarbij de 65-jarige eigenaar van een bar aan de Westzeedijk om het leven kwam. Bekenden van de 65-jarige eigenaar forceerden maandagavond de toegangsdeur van de bar, omdat zij het slachtoffer niet konden bereiken. In de uitgaansgelegenheid troffen zij het levenloze lichaam van de Rotterdammer aan. Hij bleek door geweld om het leven te zijn gekomen. 

Onderzoek
De politie stelde een uitgebreid onderzoek in. Het onderzoek resulteerde in de aanhouding van de 55-jarige Rotterdammer. De verdachte en het slachtoffer waren bekenden van elkaar.
Het onderzoek naar de achtergronden van het misdrijf is nog in volle gang.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Derde verdachte aangehouden voor dodelijke schietpartijen Erasmus Mc en Heiman Dullaertplein Rotterdam

Rotterdam - De politie heeft vandaag een derde verdachte aangehouden in het onderzoek naar de dodelijke schietpartijen in...

Melding schietpartij blijkt bedreiging, man aangehouden Rotterdam Centraal Station

Rotterdam - Verschillende hulpverleners waaronder de politie en het ambulancepersoneel zijn uitgerukt voor een melding van een bedreiging...

Overval op kledingwinkel Ogér Kruiskade Rotterdam

Rotterdam - Woensdagmiddag 29 November omstreeks 15:03 uur heeft er een overval plaatsgevonden op een winkel aan de...

Woning onbewoonbaar door mogelijk brandstichting Zaagmolenstraat Rotterdam

Rotterdam - Maandagochtend 27 november rond 12.47 uur is er brand uitgebroken in een woning. De brand is...