Gewonde na flinke vechtpartij, drie verdachten aangehouden Dordtselaan Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Na een fikse vechtpartij in een kapperszaak op de Rotterdamse Dordtselaan zijn dinsdagavond drie aanhoudingen verricht. Een man raakte gewond. Kort voor 20.00 uur kwam bij de politie de melding binnen dat  in een kapperszaak op de Dordtselaan door een aantal personen was gevochten. Agenten waren snel ter plaatse, maar de vechtersbazen waren inderdaad al weg.

Op aanwijzingen van een getuige werden in de omgeving drie Rotterdammers van 27, 29 en 38 aangehouden. Daarmee zaten een aantal hoofdrolspelers vast, maar wat nu de reden voor de vechtpartij was werd niet duidelijk. Ze worden verhoord over hun motieven en ook niet in de minste plaats over de honkbalknuppel en een zwaard die op hun vlucht onder geparkeerde auto’s bleken te zijn verstopt.

- Advertisement -

De eigenaar van de kapperszaak liep hoofdletsel op. Hij zei niet direct te weten waarom de mannen, die hij vaag kende, ruzie kwamen maken.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Vuurwapens en messen van straat na actie preventief fouilleren in Rotterdam-Charlois

Rotterdam - Bij een zogeheten preventief fouilleeractie in Rotterdam Charlois heeft de politie op vrijdag 19 april twee...

Man neergestoken na verlaten bus aan Slinge in Rotterdam

Rotterdam - Maandagochtend 22 april is een man gewond geraakt bij een steekpartij op de Slinge in Rotterdam....

Auto beschoten vanuit andere auto Slinge Rotterdam

Rotterdam - Een auto is zaterdagavond vanuit een andere auto beschoten. Dat gebeurde rond 23.20 uur op de...

Scooterrijder aangehouden na achtervolging Gruttostraat Rotterdam

Rotterdam - De politie wilde vanavond een groepje jongeren op scooters controleren. Toen de motoragent hun een stopteken...