Gewonde na flinke vechtpartij, drie verdachten aangehouden Dordtselaan Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Na een fikse vechtpartij in een kapperszaak op de Rotterdamse Dordtselaan zijn dinsdagavond drie aanhoudingen verricht. Een man raakte gewond. Kort voor 20.00 uur kwam bij de politie de melding binnen dat  in een kapperszaak op de Dordtselaan door een aantal personen was gevochten. Agenten waren snel ter plaatse, maar de vechtersbazen waren inderdaad al weg.

Op aanwijzingen van een getuige werden in de omgeving drie Rotterdammers van 27, 29 en 38 aangehouden. Daarmee zaten een aantal hoofdrolspelers vast, maar wat nu de reden voor de vechtpartij was werd niet duidelijk. Ze worden verhoord over hun motieven en ook niet in de minste plaats over de honkbalknuppel en een zwaard die op hun vlucht onder geparkeerde auto’s bleken te zijn verstopt.

- Advertisement -

De eigenaar van de kapperszaak liep hoofdletsel op. Hij zei niet direct te weten waarom de mannen, die hij vaag kende, ruzie kwamen maken.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Drie gewonden na steekpartij Oldegaarde Rotterdam

Rotterdam - Bij een steekpartij in een woning aan de Oldegaarde in Rotterdam zijn zondagmorgen rond 07.00 uur...

Man zwaargewond na schietpartij tijdens “i Love Urban” in Ahoy Rotterdam

Rotterdam - Een man is tijdens het I Love Urban feest in Rotterdam-Ahoy zwaargewond geraakt na een vermoedelijk...

Explosie bij woning Sint-Andriesstraat Rotterdam

Rotterdam - Bij een woning aan de Sint-Andriesstraat in Rotterdam-Feijenoord heeft rond middernacht een explosie plaatsgevonden. Agenten troffen...

Auto na ruzie in brand gestoken Schinnenbaan Rotterdam

Rotterdam - Twee auto's geparkeerd aan de Schinnenbaan in Rotterdam-Beverwaard zijn woensdagmorgen in vlammen op gegaan. De brand...