Files na afgesloten rijstroken A29 Heinenoordtunnel Barendrecht

vrijdag 12 februari 2016 09:49

Barendrecht – Door een ongeval met drie voertuigen is er donderdagmorgen een flinke file op de A29 ontstaan in de richting van Rotterdam. Drie voertuigen klapten op elkaar waardoor er meerdere rijstroken moesten worden afgesloten.

Het is ons niet bekend of er gewonden zijn gevallen. Bergingsbedrijf A Barendregt heeft de voertuig snel weten te bergen zodat het verkeer weer vrije doorgang kreeg.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Files na afgesloten rijstroken A29 Heinenoordtunnel Barendrecht
Schrijver:

 

 

Barendrecht – Door een ongeval met drie voertuigen is er donderdagmorgen een flinke file op de A29 ontstaan in de richting van Rotterdam. Drie voertuigen klapten op elkaar waardoor er meerdere rijstroken moesten worden afgesloten.

Het is ons niet bekend of er gewonden zijn gevallen. Bergingsbedrijf A Barendregt heeft de voertuig snel weten te bergen zodat het verkeer weer vrije doorgang kreeg.

 

Horeca en musea vanaf vandaag weer open

Horeca en musea vanaf vandaag weer open

Het is 1 juni en dat betekent dat diverse maatregelen vanwege COVID-19 zijn versoepeld. Zo zijn sinds vandaag bijvoorbeeld de terrassen weer open en kunnen mensen weer een bezoekje brengen aan het museum. Om 12:00 uur mocht het dan eindelijk weer. De terrassen gingen...

Gewonde en arrestatie bij steekpartij Putstraat Sittard

Gewonde en arrestatie bij steekpartij Putstraat Sittard

Sittard - Maandagmiddag 1 juni rond 13.25 uur heeft een steekincident plaatsgevonden aan de Putstraat in Sittard. Bij het steekincident raakte één persoon zwaargewond en is met spoed naar een ziekenhuis gebracht. De politie heeft inmiddels één verdachte aangehouden...

Vrachtwagentrailer uitgebrand in Hellevoetsluis

Vrachtwagentrailer uitgebrand in Hellevoetsluis

Hellevoetsluis - Maandag 1 juni is rond 3:30 uur een vrachtwagentrailer uitgebrand. De brand woedde op een bedrijventerrein aan de Kickersbloem in Hellevoetsluis. De brand was fel en zorgde voor forse rookontwikkeling. Vanwege de rook werd een NL-Alert verstuurd. Een...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!