Flinke brand in kleedkamers voetbalvereniging Sportlaan Gouda

vrijdag 12 februari 2016 16:17

Gouda -De brandweer in Gouda kreeg afgelopen nacht omstreeks 00.30 een melding van een mogelijke woningbrand op de Walraven van Hallaan. Aldaar was een flinke brandlucht te ruiken en de brandweer ging vervolgens op onderzoek uit. Al snel werd de brandhaard gevonden en bleek een kleedruimte van de plaatselijke voetbalvereniging aan de Sportlaan in brand te staan.

Met meerdere eenheden ging de brandweer het vuur te lijf. Hierbij was er sprake van forse rookontwikkeling die ook de brandlucht had verspreid. Om alle vuurhaarden te kunnen blussen moest er in het gebouw worden gesloopt. Na geruime tijd was de brand pas volledig geblust. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend.

Foto’s : Darinca Gerritsen

DSC_2014 DSC_2019 DSC_2028 DSC_2027

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Flinke brand in kleedkamers voetbalvereniging Sportlaan Gouda
Schrijver:

 

 

Gouda -De brandweer in Gouda kreeg afgelopen nacht omstreeks 00.30 een melding van een mogelijke woningbrand op de Walraven van Hallaan. Aldaar was een flinke brandlucht te ruiken en de brandweer ging vervolgens op onderzoek uit. Al snel werd de brandhaard gevonden en bleek een kleedruimte van de plaatselijke voetbalvereniging aan de Sportlaan in brand te staan.

Met meerdere eenheden ging de brandweer het vuur te lijf. Hierbij was er sprake van forse rookontwikkeling die ook de brandlucht had verspreid. Om alle vuurhaarden te kunnen blussen moest er in het gebouw worden gesloopt. Na geruime tijd was de brand pas volledig geblust. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend.

Foto’s : Darinca Gerritsen

DSC_2014 DSC_2019 DSC_2028 DSC_2027

 

 

Uitslaande brand legt schuur in as Molenstraat Born

Uitslaande brand legt schuur in as Molenstraat Born

Born - Zaterdagavond 6 juni rond 20.25 uur was een grote brand ontstaan in een schuur aan de Molenstraat in Born. Het gaat om een schuur achter een woonhuis die in lichterlaaie stond. Door het de brand komt kwam veel rook vrij. Hoe de brand in schuur is onstaan is nog...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!