Politie en belastingdienst houden grootschalige verkeerscontrole A29 Numansdorp

0

Numansdorp – De politie en belastingdienst hebben donderdagavond een grootschalige verkeerscontrole op de A29 gehouden. Op verschillende plekken stonden voertuigen met ANPR camera’s, zo werden auto’s die met bijvoorbeeld een belastingschuld direct opgepikt. Ook werd er gelijk een High Impact Crime controle gehouden. Dit houdt in dat ook verdachte voertuigen van de weg worden geplukt om inbraken te voorkomen.

De resultaten van de controle zijn nog niet bekend. Wel zijn er door de belastingdienst een hoop voertuigen van de weggehaald en gestald. Ook vrachtwagens werden gecontroleerd. Zo had één vrachtwagen een ledverlichting in zijn cabine. Deze moest worden uitgeschakeld.

Foto’s : Jeffrey Jacobs

bewerkt-3391

bewerkt-3392

bewerkt-3395

bewerkt-3396