Gewonde na schietpartij West Kruiskade Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Een 34-jarige man uit Rotterdam is op 13 februari bij een schietincident in het centrum van Rotterdam (licht) gewond geraakt. Het slachtoffer werd door ambulancepersoneel ter plaatse aan zijn verwondingen behandeld en hoefde niet naar het ziekenhuis. Vijf Rotterdammers van 26 tot 40 jaar werden op verdenking van betrokkenheid bij het incident aangehouden en worden verhoord.

Aan het schietincident ging waarschijnlijk een ruzie tussen het slachtoffer en de verdachten in het centrum vooraf. Slachtoffer en verdachten stapten vervolgens in meerdere auto’s, reden elkaar achterna en kwamen op de West Kruiskade tot stilstand. Tijdens die rit óf op de West Kruiskade is vermoedelijk een schot gelost. Het slachtoffer wist weg te komen en hij werd lichtgewond bij de Weena Zuid aangetroffen. De verdachten werden in de buurt aangetroffen en aangehouden.

- Advertisement -

Politie zoekt getuigen
De politie verhoort alle betrokkenen om duidelijk te krijgen wat er precies gebeurd is en kan de hulp van getuigen goed gebruiken. Wie getuige van het schietincident is geweest of andere informatie heeft die duidelijkheid over de toedracht geeft, wordt gevraagd contact met de politie te leggen. U kunt bellen naar 0900-8844 en vragen naar de Afdeling Pagang van de politie in Rotterdam.

Foto : Wijkagent Mat Soares

image

image

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Woningen ontruimd door brand tegen geval Korte Vest Gouda

Gouda - Donderdagmorgen rond 06.00 uur zijn zes woningen ontruimd door een brand tegen de gevel. Op de...

Wandelaar valt in sloot in Ridderkerk

Ridderkerk - Woensdagochtend 27 maart rond 12.00 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden waar een wandelaar op een...

Bestuurder van bestelbus schept fietster bij uitrijden parkeervak, vrouw gewond Grote Visserijstraat Rotterdam

Rotterdam - Dinsdagmiddag 26 maart rond 17.00 uur heeft er op de Grote Visserijstraat in Rotterdam een ongeval...

Gewonde na uitslaande brand Beverstraat Rotterdam

Rotterdam - Bij een felle brand aan de Beverstraat in Rotterdam-Feijenoord zijn afgelopen nacht een aantal mensen gewond...