Gewonde na schietpartij West Kruiskade Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Een 34-jarige man uit Rotterdam is op 13 februari bij een schietincident in het centrum van Rotterdam (licht) gewond geraakt. Het slachtoffer werd door ambulancepersoneel ter plaatse aan zijn verwondingen behandeld en hoefde niet naar het ziekenhuis. Vijf Rotterdammers van 26 tot 40 jaar werden op verdenking van betrokkenheid bij het incident aangehouden en worden verhoord.

Aan het schietincident ging waarschijnlijk een ruzie tussen het slachtoffer en de verdachten in het centrum vooraf. Slachtoffer en verdachten stapten vervolgens in meerdere auto’s, reden elkaar achterna en kwamen op de West Kruiskade tot stilstand. Tijdens die rit óf op de West Kruiskade is vermoedelijk een schot gelost. Het slachtoffer wist weg te komen en hij werd lichtgewond bij de Weena Zuid aangetroffen. De verdachten werden in de buurt aangetroffen en aangehouden.

- Advertisement -

Politie zoekt getuigen
De politie verhoort alle betrokkenen om duidelijk te krijgen wat er precies gebeurd is en kan de hulp van getuigen goed gebruiken. Wie getuige van het schietincident is geweest of andere informatie heeft die duidelijkheid over de toedracht geeft, wordt gevraagd contact met de politie te leggen. U kunt bellen naar 0900-8844 en vragen naar de Afdeling Pagang van de politie in Rotterdam.

Foto : Wijkagent Mat Soares

image

image

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Politie sluit kruising bij Maasboulevard met Boerengatbrug in Rotterdam af voor reconstructie dodelijk ongeval

Rotterdam - De politie sluit zondag 3 december de Maasboulevard in Rotterdam tussen 07.00 en 12.00 uur af...

Waarschuwingsschot gelost tijdens demonstratie tegen wapenbeurs NEDS 2023 Rotterdam Ahoy

Rotterdam - De politie heeft tijdens een demonstratie tegen de wapenbeurs NEDS 2023 in Rotterdam Ahoy een waarschuwingsschot...

Grote uitslaande brand verwoest bovenverdieping van woonhuis Salamanderveen Spijkenisse

Spijkenisse - Woensdagavond 29 November is er een grote brand uitgebroken in een rijtjeswoning aan de Salamanderveen in...

Overval op kledingwinkel Ogér Kruiskade Rotterdam

Rotterdam - Woensdagmiddag 29 November omstreeks 15:03 uur heeft er een overval plaatsgevonden op een winkel aan de...